Lūk, kā izrādīt to, ka novērtē savu vīrieti, atkarībā no viņa zodiaka zīmes

Vērtīgs padoms visām sievietēm!

Auns

Ja jūs esat attiecībās ar Aunu, tad jūs noteikti esat pamanījuši to, ka viņi ir līderi, kas izmantos jebkuru iespēju, lai to izrādītu. Vislabākais, ko varat darīt, ir iesaistīties kaut kādās sacensībās, kurās viņš varētu jūs apmācīt un vadīt.

Vērsis

Viņam patīk darboties ar rokām. Viss, kas jums jādara, – jāpārsteidz viņš ar pašgatavotām pusdienām vai vakariņām jums diviem.

Dvīņi

Nopērciet viņam biļetes uz iemīļotāko koncertu vai filmu, un viņš būs bezgala laimīgs.

Vēzis

Atgādiniet viņam, cik daudz viņš jums nozīmē – izdariet kaut ko ļoti juteklisku un sentimentālu. Uzzīmējiet gleznu vai uzrakstiet vecmodīga veida vēstuli, aprakstot tajā visas savas jūtas pret viņu.

Lauva

Mēs zinām, cik grūti mēdz būt kopā ar Lauvām. Brīdī, kad jums šķiet, ka viņš sāk jūs uztvert kā kaut ko pašu par sevi saprotamu, pārtrauciet izturēties pret viņu kā pret karali. Tas liks viņam atcerēties, ka viņš neatrastos tur, kur tagad atrodas, ja jūs viņam nebūtu līdzās. Labāk iedomājieties par kaut ko, kas uzmundrinātu abus no jums – piemēram, ceļojums uz siltu un saulainu vietu.

Jaunava

Vislabākais, ko varat darīt, ir atgādināt viņam par to, cik viņš ir vērtīgs. Pastāstiet viņam, ka visi viņa sasniegumi ir ārkārtīgi nozīmīgi jums un citiem – tas liks viņam justies novērtētam.

Svari

Viņiem īsti nepatīk būt vieniem, tādēļ, lai viņš jūs novērtētu vēl vairāk, pavadiet laiku ar viņu kopā divvientulībā. To viņš noteikti novērtēs.

Skorpions

Ja jūs vēlaties, lai viņš jūs patiešām novērtē – esiet pret viņu visu laiku patiesas. Ja jūs kaut kur nevēlaties doties, bet viņš vēlas, tad vienkārši pasakiet viņam to. Viņš novērtēs jūsu patiesumu un centīsies rast kompromisu.

Strēlnieks

Necentieties ierobežo viņu brīvību, un viņš to augstu novērtēs, turklāt cienīs jūs vēl vairāk.

Mežāzis

Mežāžiem dzīve sastāv no tradīcijām un ģimenes, tādēļ arī jums ir jāspēj to visu novērtēt. Saprotams, ka jūs vēlaties pavadīt ar viņu kopā laiku, bet viņam ir nepieciešama arī sava ģimene. Šīs ir tās saiknes, kuras jums nav tiesības nogriezt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs darīs visu, lai pasauli padarītu par labāku vietu. Jo lielāku interesi jūs izrādīsiet pret viņa aizraušanos, jo vairāk viņš jūs cienīs.

Zivis

Ar Zivīm viss ir pavisam vienkārši – uzziniet, ko viņam visvairāk patīk darīt un dariet to kopā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru