Lūk, kā katras zodiaka zīmes pārstāvji uzvedās pirmajā randiņā

Auns

Auns ārkārtīgi nervozēs pirms randiņa, bet tiklīdz ierodas norunātajā vietā un noskaidro, ka nemaz tik traki nav, viņš izbauda jautrību.

Vērsis

Vērsis noteikti centīsies nomierināt nervus apēdot teju visu, ko ieraudzījis ēdienkartē.

Dvīņi

Dvīņi centīsies uzjautrināt savu randiņu biedru sakot ko asprātīgu, bet labākais, ko viņš no sevis izdabūs laukā būs juceklīgi vārdi.

Vēzis

Vēzis būs traki nervozs, lai arī viņš domās tikai par randiņu biedra iepriecināšanu, beigās viņš uzvedīsies neveikli un kautrīgi.

Lasi arī: Randiņu horoskops: populārākās kļūdas, kuras tu pieļauj randiņos

Lauva

Lai arī Lauva uzvedīsies neticami pašpārliecināts, iekšēji viņš teju vai mirs nost no bailēm un nervozitātes.

Jaunava

Jaunava būs cītīgi gatavojusies randiņam, viņa pat būs paguvusi sastādīt veselu sarakstu ar tēmām, par kurām tērzēt, izplānojusi uz kuru vietu doties, nemaz nerunājot par pārējiem sīkumiem.

Svari

Svari uzvedīsies visnotaļ piemīlīgi, viņš flirtēs un darīs visu iespējamo, lai labi izturētos pret randiņu biedru.

Skorpions

Skorpions uzvedīsies klusi un ļaus runāt savam randiņu biedram, lai noprastu vai viņš velti tērē savu laiku. Ja viņam iepatiksies cilvēks ar kuru viņš devies uz randiņu, tad Skorpions pamazām atvērsies un būs tāds, kāds nu viņš ir.

Lasi arī: Zodiaka zīmes kā sirdsāķīši – ar ko patiesībā vilina katra zīme

Strēlnieks

Strēlnieks pirmajā randiņā uzvedīsies ideāli, tas nozīmē, ka vakara noslēgumā viņš noteikti saņems ko vairāk par buču uz atvadām.

Mežāzis

Mežāzis centīsies neizrādīt satraukumu, kā rezultātā izskatīsies pārlieku atturīgs. Ja viņam patiesi patiks randiņu biedrs, beigu beigās viņš atvērsies un parādīs savu personību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs būs neticami kautrīgs, viņš visu laiku sarks randiņu biedra priekšā un nespēs atraut acis no viņa lūpam.

Zivis

Zivīm nemaz nepatīk smalkas lietas, tieši tādēļ viņas jutīsies neērti atrodoties restorānā, tomēr visādi citādi Zivis uzvedīsies atraisīti un jautri, liekot randiņu biedram kārtīgi izsmieties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru