Lūk, kā šķiršanās ietekmē katru zodiaka zīmi

 

Lauva

Uzvedas visnotaļ normāli, pat dažkārt sarunājas ar bijušo otro pusīti, tomēr nekad vairs ar viņu nesaiesies kopā, kā arī šis cilvēks viņam vairs nav svarīgs.

Jaunava

Izliekas, ka viņai vienalga, neļauj citiem redzēt, ka viņa ir noskumusi, noteikti saglabā piemiņas lietas no bijušā un raud, kad ir mājās viena pati.

Svari

Svari ir bēdīgi, to var manīt, viņi vairs nav tik jautri kā iepriekš, kā arī kļūst intraverti un šaubās par jaunu attiecību uzsākšanu.

Skorpions

Joprojām domā un runā par bijušo mīļoto, interesējas kā viņam/-ai iet un ko viņš/-a dara. Viņš bieži raud un viņam nepieciešams ilgs laika periods, lai tiktu šim pārdzīvojuma pāri.

Strēlnieks

Lielāko daļu laika tēlo, ka nekas nav noticis, bet tad pēkšņi, kā no zila gaisa, viņa prāta ienāk domas par bijušo un tad viņš jūt skumjas.

Mežāzis

Klausās dziesmas, kuras atgādina bijušo mīļoto, nerunā ne ar vienu vairākas dienas, bet tiklīdz viņš tiek pāri tam, Mežāzis spēj uzsākt jaunu dzīvi.

Ūdensvīrs

Atsakās runāt par bijušo mīļoto vai šķiršanos, izvairās no visa, kas atgādina bijušo otro pusīti.

Zivis

Zivīm noteikti vajadzēs daudz laika, lai aizmirstu bijušo un izveidotu jaunas attiecības, notikušais liks Zivīm ievērot slepenību un izolēties no sabiedrības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru