Lūk, kā Strēlnieks strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Strīdi bieži vien ir neizbēgami. Noskaidro, kā Strēlnieks strīdas ar pārējo zodiaka zīmju pārstāvjiem, ieskaitot tos, kuri arī ir dzimuši Strēlnieka zvaigznājā!

Vēlme strīdēties var rasties dažādu iemeslu dēļ, taču kopīgs visiem strīdiem ir tas, ka tie rodas no vajadzības izteikt, izrādīt savas emocijas un pašsajūtu

Strēlnieks un Auns strīdas: Abi pēc ķildošanās jūtās šausmīgi, Auns rīkojas dusmu iespaidā, bet Strēlnieks labi zina, kā raidīt bultu sāpīgā vietā.

Strēlnieks un Vērsis strīdas: Strēlnieks novels vainu uz Vērsi, bet Vērsis nepiedos Strēlnieka uzvedību.

Strēlnieks un Dvīņi strīdas: Šo strīdu raksturo ātrā manierē iecirsti pliķi, asa vārdu pārmaiņa un vīzdegunīga attieksme vienam pret otru.

Strēlnieks un Vēzis strīdas: Vēzis cenšas atmodināt Strēlniekā vainas apziņu, taču Strēlnieks tam neļaujas tā vietā paužot bezrūpību un vienaldzību.

Lasi arī: Lūk, kā Skorpions strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Strēlnieks un Lauva strīdas: Abi knapi valdīsies, lai neievilktu viens otram kārtīgu dunku sejā, viņu abu kājas noteikti sapīsies smagos vārdos.

Strēlnieks un Jaunava strīdas: Tās ir sacensības, kurās uzvarētājs būs tas, kurš pirmais pārliecinās otru par viņa viedokļa pareizību.

Strēlnieks un Svari strīdas: Svari vēlas saņemt atbildes, lai nonāku pie kompromisa viņš izmanto veselo saprātu, toties Strēlnieks, kurš vēlas, lai viņam vienmēr būtu taisnība ir pārlieku skarbs.

Strēlnieks un Skorpions strīdas: Strēlnieks šajā cīņā ir spējš un brutāls, bet Skorpions ir spītīgs un nežēlīgs.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, ar kurām pēc strīda salabt ir visgrūtāk

Strēlnieks un Strēlnieks strīdas: Šajā cīņā tiks noteikt tas, kurš no abiem spēs būt rupjāks, ļaunāks un brutāli godīgāks.

Strēlnieks un Mežāzis strīdas: Abiem nešķiro, ko viens otram saka. Strēlnieks izvelk smago artilēriju un pret Mežāzi izrāda augstāko necieņu, toties Mežāzis parāda savu ļauno dabu.

Strēlnieks un Ūdensvīrs strīdas: Abi visai smagi uztver aizvainojumu un ir līdzvērtīgi ignorēšanas spēles spēlētāji.

Strēlnieks un Zivis strīdas: Strēlnieks cenšas noskaidrot neglīto patiesību par Zivīm, bet Zivis mēģina ielīst Strēlniekam galvā un sabotēt viņa domas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru