Lūk, kādēļ Dvīņu zīmē dzimušie ir tik traki

Dvīņu garīgā veselība

Dvīņus visai bieži piemeklē dažādas garīgās veselības problēmas. Tas noteikti ir saistīts ar to, ka Dvīņu smadzenes pastāvīgi tiek nodarbinātas. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr analizē jaunas idejas vai cenšas atrisināt dažādas problēmas.

Dvīņiem ir grūti pārstāt domāt pat tad, ja gulēt bija jādodas jau pirms vairākām stundām. Garīgais izsīkums un nervu sabrukums šai Zodiaka zīmei ir norma. Nogurums laika gaitā sāk izpausties arī fiziski, kad organismu piemeklē dažādas slimības.

Dvīņu imūnsistēma nav tik stipra kā pārējām Zodiaka zīmēm. Garīgā iztukšotība noved pie imūnsistēmas darbības traucējumiem un citām veselības problēmām.

Garīgo stresu izraisa tendence pārlieku analizēt un iedziļināties sīkumos, tas īpaši raksturīgs zīmēm, kuras pārvalda Merkūrs, šajā sakarībā diži nepalīdz arī tas, ka Dvīņi ir Gaisa stihijas zīme.

 

Mainīgais Merkūrs

Dvīņus pārvalda mainīgais Merkūrs, šai planētai piedēvēts ātrums un komunikācija, kas atspoguļojas arī Dvīņu zīmē dzimušajos cilvēkos.

Dvīņi reti kad stāv uz vietas, šo zīmju pārstāvji vienmēr pauž entuziasmu pret iepazīšanos ar jauniem cilvēkiem, jaunu ideju paušanu vai jaunu vietu iepazīšanu. Šiem cilvēkiem patīk diskusijas, bet mācīšanās un dalīšanās savās zināšanās ir Dvīņu patiesā kaislība. Rīkošanās zināšanu vadītam viņiem šķiet visnotaļ vienkārša. Dvīņu entuziasms reti kad sniedzas tālāk par projekta plānošanas posmu, jo visai drīz viņus pārņem garlaicība, lai arī nodomi ir tie labākie. Mainīgums pavada šo zīmi itin visā, savukārt nepatstāvība ir Dvīņu visgrūtāk pārvaramā īpašība.

Dvīņiem ir grūti “atslēgt” savu intelektu. Šim cilvēkam tik daudzas lietas šķiet kā problemātiskas, tā arī stimulējošas. Viņu nespēja izvēlēties viedokli un pieturēties pie tā neļauj koncentrēties uz paša ideāliem. Dvīņiem neveicas karjerā un privātajā dzīvē, ja viņi nav iedibinājuši sev piemērotu dzīves filozofiju. Citiem cilvēkiem ir grūti izprast Dvīņus un viņu rīcības iemeslus, arī šajā zīmē dzimušos pašus māc tā pati dilemma.

 

Lasi vēl: 13 lietas, kas Tev būtu jāzina, veidojot attiecības ar Dvīņiem

 

Gaisa stihija

Arī gaisa stihija pastiprina Dvīņu mainīgo dabu. Dvīņi spēj palūkoties uz pasauli no visiem skatu punktiem, lielākoties tā ir apbrīnas vērta īpašība. Kombinācijā ar Merkūra sniegto ātrumu, Dvīņi spēj tūlītēji krasi mainīt kursu. Tik pēkšņas pārmaiņas liek citiem uzskatīt šo zīmi par nestabilu cilvēku, kurā mājo vairākas personības. Dvīņu mīļotajiem cilvēkiem ir grūti paredzēt viņu tālāko rīcību. Bieži vien patiesi šķiet, ka Dvīņu zīmē dzimušā cilvēka ķermenī mīt divas, teju vai kardināli pretējas personības. Stabilām zīmēm ir grūti ar to sadzīvot, un viņu acīs šis cilvēks var šķist teju vai traks.

Vai Dvīņu zīmē dzimušie patiesi ir traki?

Daži Dvīņu zīmē dzimušie ļaudis ir patiesi traki, viņu mainīgums stabiliem cilvēkiem var būt pārlieku neizprotams. Tie Dvīņi, kuriem šīs iezīmes ir visnotaļ izteiktas, bieži cīnās ar identitātes problēmām, savukārt citi teju nemaz nepauž minētās iezīmes. Komunikācijā ar šo zīmi jāņem vērā, ka mainīgā daba ir Dvīņu rakstura iezīme, nevis trakuma pazīme, kā tas dažiem varētu šķist.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru