Lūk, kādēļ Zivju un Skorpiona jūtu ķīmijai nav lemts ilgs mūžs

 

Viņiem piemīt spēja izprast to, ko domā otrā pusīte, bet zinātkāre apmierina viņu nepiesātināmo apetīti pēc erotikas, šādas attiecības ir grūti aizmirst gadiem ilgi pēc to beigām.

Parasti Zivis un Skorpions savu daļu drāmas pataupa privātākiem apstākļiem un labi, ka tā, jo strīdu laikā šie abi kļūst par īstiem briesmoņiem.

Publiskā vidē viņu vārdi un rīcība var šķist nevainīga, bet zem tā visa slēpjas ļauni nolūki, kas saprotami tikai viņiem pašiem.

Ja kāds palūkosies vai, vēl ļaunāk, pieskarsies kādam no šī pāra, tas nepaliks nepamanīts. Zivis un Skorpions ir neticami privātīpašnieciski pret savām otrajām pusītēm, viņus baro drāma, kas visu pārvērš nāvīgā pievilcībā. Viņi strīdas, tad mīlējas, skūpstās un izlīgst. Nomazgājas un atkārto to visu. Viņi viens otram sagādā galvu reibinošus orgasmus.

Zivis var būt Skorpiona labākais draugs, nodrošinot pat dziļāko noslēpumu saglabāšanu un tādu Skorpionam netrūkst. Pretī Skorpions ir gatavs dot stabilitāti un drauga plecu.

Pajautā jebkuram Zivju zīmē dzimušam cilvēkam par viņa dzīvē bijušajiem Skorpioniem, kautrās Zivis sarks vairākas stundas. Ja pajautāsi Skorpionam par viņa bijušajām attiecībām ar Zivīm, bravūrīgais Skorpions var nerunāt ar tevi mēnešiem ilgi.

 

Lasi vēl: Saderības horoskops: sieviete-Vērsis un vīrietis-Skorpions

 

Par lielu nožēlu jāpiemetina, ka viņu kaisle nav attiecināma arī uz ikdienas dzīvi. Skorpiona un Zivju savstarpējā mīlestība ir tāda, par ko raksta romānos un atspoguļo filmās. Tieši tur šādai mīlestībai ir īstā vieta: uz skatuves.

Svarīgi atcerēties, ka, ja arī attiecības pajūk, šo saikni ir grūti aizmirst visu atlikušo mūžu. Skorpiona un Zivju savienība ilgst mūžīgi, arī pēc atvadu pateikšanas attiecības nav iespējams aizmirst.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru