Lūk, kāpēc citām zodiaka zīmēm patīk ZIVIS

Noskaidro, kas citām zodiaka zīmēm vislabāk patīk Zivju raksturā, uzvedībā un uzskatos!

Auns – Aunam patīk Zivju naivums un tas, cik reizēm filozofiski tās raugās uz dzīvi. Viņu pieeja visam patiešām ir unikāla.

Vērsis – Viņam patīk Zivju maigums, mīļums un sirsnība, taču, tai pat laikā, tās spēj pateikt to, ko domā.

Dvīņi – Dvīņi Zivīs augstu vērtē viņu interesi par dažādām lietām, un labprāt ieklausās viņu teiktajā. Dvīņi ir pieredzējuši, un viņiem patīk citus pamācīt, toties Zivis prot klausīties.

Vēzis – Vēzim Zivīs patīk teju viss! Viņu skatījums uz dažādiem notikumiem, pašaizliedzība, maigums, līdzjūtība. Viņiem abiem ir daudz kā kopīga.

Lasi arī: Kuras zodiaka zīmes ir spējīgas piedot krāpšanu attiecībās, bet kuras ne?

Lauva – Lauvām ļoti patīk tas, ka Zivis citu dēļ ir gatavs tik daudz upurēt, un savas intereses nolikt malā, lai izpalīdzētu citiem.

Jaunava – Tas, cik ļoti labsirdīgs viņš spēj būt. Jaunavai šīs īpašības nereti trūkst, tāpēc tā priecājas to redzēt Zivīs.

Svari – Viņi augstu vērtē Zivju vēlmi pēc miera un absolūtas harmonijas dzīvē. To, cik ļoti tās cenšas citiem izpatikt, tai pat laikā neaizmirstot arī par sevi.

Skorpions – Viņam Zivīs patīk tas, kā viņš runā, un, galvenokārt, par ko viņš runā. Viņi spēj saprasties no pusvārda. Skorpions sarkst no Zivju komplimentiem.

Lasi arī: Šo 4 zodiaka zīmju sievietes attiecībās ir visuzticīgākās

Strēlnieks – Strēlniekam patīk Zivju raksturs. Tas, ka viņi bieži vien tiek nesaprasti, Strēlniekam liek justies saprastam, jo arī viņam tā bieži vien notiek.

Mežāzis – Viņam patīk tas, kā Zivis spēj atpūsties un uztvert notiekošo mierīgi. Reizēm pašam Mežāzim gribētos dzīvot tāpat.

Ūdensvīrs – Ūdensvīram patīk tas, kā Zivis spēj iepriecināt citus, nekad nav savtīgi, un vienmēr par citiem uztraucas.

Zivis – Zivīm patīk citu Zivju maigums, naivums un spēja citus pārliecināt, iedvesmot un bieži vien arī nomierināt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru