Lūk, kāpēc tavs bijušais tevi nespēj aizmirst, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

Lauva

Jūsu bijušais joprojām jūs mīl, jo jūs esat pilnīgi nepārspējami. Katru reizi, kad viņš jūs redz, jūs izskatāties satriecoši un patiesi laimīga. Jūs esat labākais, kas ar viņu ir noticis, un katru reizi, kad viņš ar jums sastopas, viņš par to atceras.

Jaunava

Jūsu bijušais jūs joprojām mīl, jo viņa dzīve sabruka pēc tam, kad jūs aizgājāt. Jūs palīdzējāt saglabāt viņa dzīvi vienā veselumā. Jūs bijāt blakus viņam grūtajos brīžos. Jūsu bijušais jūs joprojām mīl, jo viņš ir sapratis, ko ir zaudējis.

Svari

Jūsu bijušais ir joprojām jūsos iemīlējies, jo jūs aizdzināt drāmu no viņa dzīves, un tagad tā atkal ir pie viņa atgriezusies. Jūs bijāt miera radītājs ne tikai savā saiknē ar viņu, bet arī saistībā ar to, kas patiešām dzīvē ir svarīgs. Tagad, kad jūs esat aizgājusi, viņš par svarīgām uzskata bezjēdzīgas lietas, kas nav pelnījušas viņa enerģiju, un tas viņu ātri iztukšo.

Skorpions

Jūsu bijušais joprojām jūs mīl, jo nevar bez jums pieņemt nekādus lēmumus. Jūs padarījāt viņa dzīvi pārliecinātu un stabilu. Jūs palīdzējāt pieņemt lēmumus, kad viņš nevarēja izlemt, un tieši tāpēc jūs aizgājāt. Viņš jūs joprojām mīl tāpēc, ka viņam ir vajadzīgs jūsu padoms un atbalsts.

Strēlnieks

Jūsu bijušais jūs joprojām mīl, jo jūs aizgājāt bez rūgtuma, un jūs nelūdzat viņu atgriezties pie jums. Jūs cienāt savu neatkarību un iespēju kaut ko darīt patstāvīgi, un, kad jums liekas, ka viņš jūs tur, jūs sapratāt, ka jums vajag viņu palaist. Jūs neesat izjutusi vajadzību lēnām aiziet no savām attiecībām, bet vienkārši asi pārtraucāt saikni, jo attiecību beigu vilkšana garumā būtu vēl sāpīgāka. Jūsu bijušais joprojām jūs mīl, jo jūs pirms aiziešanas neko nepaskaidrojāt.

Mežāzis

Jūsu bijušais joprojām jūs mīl, jo jūs vispār nevēršaties pie viņa. Jums ir dzelžaina pašsavaldība, un jūs netaisāties viņam rakstīt pulksten divos no rīta, jo esat par daudz iedzērusi. Jūsu bijušais domā, ka jūs pēc viņa neskumstat, bet viņš izmisīgi vēlas, lai būtu otrādi. Jūsu bijušais jūs joprojām mīl, jo vēlas, lai jūs joprojām mīlētu viņu.

Ūdensvīrs

Jūsu bijušais joprojām jūs mīl, jo skumst pēc dziļām sarunām. Jūs bijāt vienīgais cilvēks, kas spēja likt viņam sajusties saprastam. Viņš mēģināja tikties ar citiem cilvēkiem, bet viņš visas salīdzina ar jums. Jūsu bijušais joprojām jūs mīl, jo nevar atrast meiteni, kas tikpat labi viņu saprastu, kā jūs.

Zivis

Jūsu bijušais joprojām ir jūsos iemīlējies, jo ir izsists no sliedēm. Jūs viņam parādījāt, kas ir romantika, un izlutinājāt viņu ar domu, ka tādām ir jābūt visām attiecībām. Viņš jūs joprojām mīl, jo ir saglabājis visas ar roku darinātās dāvanas, kuras jūs viņam dāvinājāt, un katru reizi, kad skatās uz tām, tās viņam atgādina par to, cik ļoti neticama jūs bijāt.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru