Lūk, kas motivē katras zodiaka zīmes pārstāvi

AUNS

Ja šis cilvēks ir pieņēmis lēmumu, tad apturēt viņu var tikai pretī braucošs vilciens. Frāze, kas viņu motivē skan aptuveni tā – gribu, gribu, gribu!

VĒRSIS

Zemes stihija ir visnotaļ izvēlīga motivācijas plānā, tāpēc, lai piespiestu Vērsi kaut ko darīt, ir jāatrod patiešām labs iemesls. Šīs zīmes pārstāvis pats no sava mērķa nenovirzīsies tikai tā iemesla dēļ, ka ir jau uzsācis kustību, tāpēc apstāties nav vērts.

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāvji ir visnotaļ pašpietiekami, ja runa iet par viņu dzīves ceļa izvēlēm. Ja Dvīņi ir noguruši un izsmelti, viņi savas laimes un panākumu labā upurēs gandrīz visu.

VĒZIS

Šīs zīmes pārstāvjus uz priekšu virza viņu pašu uzskati un noteikumi, kurus viņi paši ir izdomājuši jau daudzus gadus atpakaļ. Vēži iet caur uguni un ūdeni tikai tāpēc, ka viņiem tas ir jādara. Viņus uz priekšu virza pienākums apziņa pret vecākiem, bērniem vai draugiem.

LAUVA

Kailas emocijas – tā ir Lauvu galvenā ceļa zvaigzne. Ja viņi mīl, tad tikai ar sirdi. Ja viņi smagi strādā, tad tikai tāpēc, ka gūst no tā gandarījumu. Visos pārējos gadījumos Lauvas uz priekšu kustēties nepiespiedīs nekas un neviens.

JAUNAVA

Jaunavas motivē apkārtējo cilvēku atbalsts. Ja Jūs pārtrauksiet viņu atbalstīt, viņa var apstāties un pārstāt iet pretī savai laimei, taču, ja Jaunavām ir radinieku atbalsts, apturēt viņas vairs nav iespējams.

SVARI

Svariem vienmēr ir skaidri mērķi, uz kuriem viņi iet. Nosaukt šīs zīmes pārstāvjus par mērķtiecīgiem būtu grūti, taču viņi vienmēr dara to, kas viņiem patīk, un priekšu viņus dzen ieradums.

SKORPIONS

Šīs zīmes pārstāvjiem ir milzīgas problēmas ar mērķu noteikšanu, tāpēc Jums ir nepieciešams ļoti pareizi un konkrēti formulēt uzdevumus, kas Jūs virzīs mērķa virzienā.

STRĒLNIEKS

Pār Strēlniekiem valda veselais saprāts un vēlme nopelnīt. Viņi nav sīkumaini, viņi vienkārši nedara neko, ja tas viņiem nedod neko pozitīvu. No ceļa uz mērķa viņus nenovirza tas, ja viņi tā galā saskata atlīdzību.

MEŽĀZIS

Mežāzi uz priekšu virza parāds un kāds augstāks mērķis. Šiem cilvēkiem ir ļoti bagāta garīgā pasaule, tāpēc viņi meklē to arī realitātē un dara to, kas viņiem jādara pēc savas būtības.

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāvjus uz priekšu virza vēlme gūt panākumus. Vienīgais, uz ko Ūdensvīri nebūs gatavi, ir noziegums. Protams, ir izņēmumi, taču retāk kā citu zīmju starpā. Viņus motivē uzvaras garša.

ZIVIS

Zivis nenoiet no sava ceļa tikai tāpēc, ka vēlas atstāt iespaidu gan uz apkārtējiem, gan pašas uz sevi. Kaut ko darīt viņas mudina tikai tas, ka viņas var likt kādam just satraukumu vai baudu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru