Lūk, katras horoskopa zīmes labvēlīgākās un nelabvēlīgākās nedēļas dienas

Aunu laimīgākās dienas ir otrdienas un svētdienas. Tieši šajās dienās šīs zīmes pārstāvjiem tiek rekomendēts izlemt visus svarīgos jautājumus un nozīmēt biznesa tikšanās. Otrdienas un svētdienas der arī privātajai dzīvei, jo šajās dienās ļoti viegli atrisinās dažādi ģimenes konflikti. Par nelabvēlīgām dienām tiek uzskatītas piektdienas un sestdienas, tāpēc šajās dienās noteikti nevajadzētu plānot nekādas svarīgas lietas.

Vēršu veiksmīgākās dienas ir pirmdienas un piektdienas. Ja pirmdienas ir vislabvēlīgākās darbam, tad piektdienas – mīlestībai. Neveiksmīgākā diena – ceturtdiena, tāpēc astrologi šajā dienā rekomendē Vēršiem nepieņemt nekādus svarīgus lēmumus.

Dvīņu veiksmīgākās nedēļas dienas ir uzreiz trīs – trešdienas, ceturtdienas un svētdienas. Dvīņi zvaigžņu aizsardzību visvairāk saņem tieši svētdienā, tāpēc šajā dienā viņiem bieži vien izdodas tas, kas nav sanācis iepriekšējās nedēļas dienās.

Vēžu laimīgākās dienas ir pirmdienas un ceturtdienas, jo šajās dienās šīs zīmes pārstāvjus pavada veiksme, viņiem ir vieglāk atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem un visi viņu lēmumi ir pareizi. Otrdienas un sestdienas ir Vēžu nelabvēlīgās dienas, kad viņiem tiek ieteikts būt īpaši piesardzīgiem savos izteikumos un darbībās.

Lauvu veiksmīgākā diena ir svētdiena, jo viņu noskaņojums šajā nedēļas dienā ir īpaši lielisks, darbā un privātajā dzīvē viss izdodas, bet visas nepatikšanas apiet viņus ar līkumu. Neveiksmīgākā nedēļas diena – sestdiena, kuru astrologi šīs zīmes pārstāvjiem iesaka pavadīt mājās vai kopā ar tuviem cilvēkiem.

Jaunavu laimīgākā diena ir trešdiena. Nedēļas vidus – tas ir īstais laiks, lai šīs zodiaka zīmes pārstāvji sāktu īstenot savus plānus, nodarbotos ar mājas lietām, iepirktos un risinātu lietišķos jautājumus. Aktivitāti nav vērts izrādīt ceturtdienās un piektdienās, jo šajās dienās Jaunavām ir ļoti grūti pieņemt lēmumus un realizēt savas idejas.

Svaru labvēlīgākās dienas ir piektdienas un sestdienas, jo šīs dienas ir kā radītas tam, lai atrisinātu visas problēmas, pieņemtu svarīgus lēmumus un kaltu nākotnes plānus. Šajās dienās Svariem ir daudz vieglāk panākt savu arī no apkārtējiem cilvēkiem. Neveiksmes šīs zīmes pārstāvjus visbiežāk piemeklē otrdienās un svētdienās.

Skorpionu veiksmīgākā diena ir otrdiena. Tā ir diena, kad šīs zīmes pārstāvji atrodas savu spēku augstumos. Otrdienās visas problēmas atrisinās pašas no sevis, un dzīve kļūst burvīga. Piesardzību Skorpioniem vajadzētu izrādīt pirmdienās un piektdienās, šajās dienās nav ieteicams ieplānot svarīgas tikšanās un pieņemt nopietnus lēmumus.

Strēlnieku laimīgākā diena ir ceturtdiena, šajā dienā veiksmīgi būs jebkuri ceļojumi un aktīvās darbības, bet trešdienas šīs zīmes pārstāvjiem ir neveiksmīgas, tāpēc šajās dienā noteikti nevajadzētu uzsākt ko jaunu.

Mežāžu veiksmīgākās dienas ir sestdienas un otrdienas. Tieši šajās dienās atklājas šīs zīmes pārstāvju radošais potenciāls, viņu prāts pamostas, un viss ir pakļauts viņu lēmumiem un rīcībai. Nelabvēlīgās dienas – pirmdienas un ceturtdienas. Šīs dienas astrologi Mežāžiem rekomendē pavadīt mierīgā gaisotnē un nekādā gadījumā nepieņemt svarīgus lēmumus.

Ūdensvīru laimīgākās dienas ir trešdienas un sestdienas, jo šīs dienas viņiem ir labvēlīgas pilnīgi visās dzīves sfērās. Šajās dienās šīs zīmes pārstāvjiem noteikti ir vērts izrādīt aktivitāti un nebaidīties pieņemt lēmumus, jo viss šajās dienās uzsāktais vainagosies panākumiem. Neveiksmīgā diena – svētdiena, jo šajā dienā Ūdensvīri nevar kā nākas sakoncentrēties uz svarīgajām lietām, kā rezultātā visus plānus ir labāk atlikt uz kādu citu dienu.

Zivju veiksmīgākās dienas ir pirmdienas, ceturtdienas un piektdienas. Šajās dienās astrologi šīs zīmes pārstāvjiem iesaka nodarboties ar to, kas viņiem patiešām interesē un konkrētajā brīdī šķiet svarīgs. Neveiksmīgākā nedēļas diena – trešdiena, jo Zivju enerģija ir izsīkusi, radošums ir pazudis un viss liekas bezgala sarežģīts un nesaprotams.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru