Lūk, ko 2018. gads sagatavojis tieši jūsu zodiaka zīmei!

Lauva

Lauvas vienkārši dievinās šo gadu. Viņi uzskatīs, ka ir paši laimīgākie cilvēki uz zemes virsmas. Jebkas, ko viņi mēģinās, viņiem ļoti labi padosies. Tas liks viņiem nopietni apdomāties pavisam nopietnu lēmumu pieņemšanā, ņemot vērā, ka viņiem viss izdodas. Vienīgais mīnuss, par ko viņiem var nākties satraukties – viņu attālināšanās no mīļotajiem cilvēkiem. Viņiem, iespējams, nāksies atkal ar viņiem rast kopīgu saikni.

Jaunava

Jaunavām šis gads būs kā amerikāņu kalniņi. Jebkuram augstākam uzbraucienam var būt tik pat zems kritiens. Galvenais uzdevums – censties saskatīt visu to pašu labāko no augstākajiem punktiem, cenšoties neņemt pārāk pie sirds brīdi, kad nāksies atrasties pašā apakšā. Jaunavas kļūs daudz tuvākas saviem radiniekiem un mīļotajiem cilvēkiem, taču viņiem ir jāatceras, ka nedrīkst sliktajiem laikiem ļaut sevi pārlieku ietekmēt. Pēc krituma noteikti būs kāpums!

Svari

Svariem šogad būs daudz un dažādi pārbaudījumi. Būs kāds, kuru pārbaudīs finansiāli, citiem veselība liks satrūkties. Arī romancei varētu būt neliels atpakaļ ejošs solis, taču nevajag satraukties jo tas nav uz ilgu laiku. Šīs problēmas būs īslaicīgas, tādēļ nav pamata diži satraukties.

Skorpions

Skorpioni šogad var paņemt pauzi, jo viņu dzīvēs nenotiks nekas pārlieku negaidīts vai ārkārtīgi neparasts. Viss viņu dzīvēs plūdīs vienmērīgi. Nav nekādu naudas, veselības vai mīlestības saistītu problēmu, varbūt pa reizei būs kāda problēma, bet tā būs īslaicīga. Šis gads ir veltīts jums, Skorpioni!

Strēlnieks

Strēlniekiem ļoti jāuzmanās un jāizvērtē, kuriem cilvēkiem var un kuriem nevar uzticēties. Uzticēšanās problēmas jūs šogad var skart ne vienu reizi vien, brīžiem nāksies smagi vilties. Nesaraucieties un centieties to mierīgi sagremot. Jums šo gadu vajadzēs būt daudz uzmanīgākiem –
tas ir arī viss, kas palīdzēs veiksmīgi izturēt šo gadu.

Mežāzis

Mežāžiem būs nopietnas problēmas mīlas dzīvē. Viņiem var nākties atlikt mīlas dzīvi sava darba dēļ, iespējams, ka būs daudz strīdi ar esošo partneri vai varbūt pat sāksiet meklēt savu bijušo. Mežāžiem 2018. gadā jābūt stipriem mīlas frontē, bet visādi citādi gads solās būt labs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs izjaukts dzīves plūdums. Jūs ļoti kaitinās visdažādākie šķēršļi un dzīves sniegtie pārtrauki, kurus jums pašiem nāksies uzsākt no jauna. Vislabākais risinājumus – kādu laiku atpūšties, bet tikai pēc tam atgriezties atpakaļ darbā. Jums būs nepieciešama visa iespējamā enerģija un svaiga iedvesma, lai tiktu cauri šim gadam.

Zivis

Zivis šim gadam peldēs cauri bez jebkādām aizķeršanām. Šis viņiem būs visvieglākais gads. Nav gaidāmi augsti kāpumi vai zemi kritumi. Dzīve sniegs jums pārmaiņas, taču neko pārlieku negaidītu. Šis var būt lielisks gads savu plānu nostiprināšanai, kā arī vieglai un bezrūpīgai atpūtai.

Avots|: meaww.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru