Lūk, ko Skorpions domā par citu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Auns

Man patīk tas, cik kaislīgs tu esi, bet tev vajadzētu pret mani izrādīt lielāku mīlestību. Vai arī reizi pa reizei informēt mani par to, ko domā, citādi ir kaitinoši tikt izslēgtam no nozīmīgas informācijas ieguves.

Vērsis

Tu esi tāds tīri neko. Ar tevi kopā visas labās lietas kļūst desmitkārt labākas. Ir tikai viena problēma, ja viss ir slikti, tad tā ir tīrākā elle. Vai tu, lūdzu, varētu neturēt ļaunu prātu uz mani tuvākos 3000 gadus?

Dvīņi

Kad pirmo reizi aprunājāmies, tu šķiti sakarīgs cilvēks, bet iepazīstot tevi tuvāk es nespēju saprast, kas tu esi par cilvēku, ka vispār nerunā par nopietnām tēmām. Toties tu esi uzjautrinošs.

Vēzis

Es tevi mīlu, izņemot reizes, kad patiesi esi aizkaitināts par kādu sīkumu. Man patīk tava prasme runāt par nopietnām lietām, kad tas nepieciešams, tāpat tu māki būt ļoti jauks. Tu esi dāsns un gādīgs.

Lasi arī: SKORPIONS. Psiholoģiskais portrets

Lauva

Patiesību sakot, tu nemaz neesi slikts, līdz brīdim, kad mēs sākam ķildoties. Man problēmas sagādā tikai un vienīgi Lauvas, kuri man nepiekrīt. Ja mūsu viedokļi atšķiras un katrs vēlas pierādīt savu taisnību, tad sākas trešais pasaules karš. No otras puses skatoties, tu esi ļoti jautrs un man patīk tava kaisle.

Jaunava

Es augstu vērtēju tavu spēju pievērst uzmanību vissīkākajām detaļām, bet man nepatīk tas, ka esi savā veidā iestrēgusi. Tu esi persona pie kuras vērsties ar dziļdomīgām sarunām, kā arī tevi ir patīkami samīļot.

Svari

Tu esi mans labākais draugs un es tevi neizmērojam mīlu. Tomēr, mēs būsim tikai draugi, jo tu pārlieku mīli koķetēt un ik pēc piecām minūtēm maini savas domas. Man patīk tas, ka tu spēj itin visā saskatīt labo.

Skorpions

Man patīk citi Skorpioni, tikai līdz brīdim, kad sākam strīdēties. Divi Skorpioni var strīdēties mūžīgi, jo viņi nekad nevēlas padoties. Toties divu Skorpionu sekss ir apbrīnojams.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, ar kurām Skorpioniem ir vislabākā saderība

Strēlnieks

Man patīk tas, cik unikāls tu esi. Es saprotu, ka tev patīk parādīt visiem, cik lielisks, izskatīgs un prātīgs tu esi, bet dažkārt tev derētu ņemt vērā to, ka šādi uzvedoties patiesi sāc atgādināt narcisma iemiesojumu. Tāpat tev vajadzētu beigt pārspīlēt un izpušķot lietas.

Mežāzis

Vai tu saproti, ka cilvēku ignorēšana ir kaitinoša? Tāpat tev vajadzētu pārstāt ar mani sacensties. Neskaitot to visu, tu esi simpātisks cilvēks ar labu humora izjūtu.

Ūdensvīrs

Es tevi nesaprotu, un man nav skaidrs, kādēļ tu nejūti to, ko jūt citu un, kad to jūti, tad izvēlies klusēt. Sarunu ceļā daudzas problēmas iespējams atrisināt. Tiesa, man patīk tavs prāts, ar tevi var veidot inteliģentas sarunas.

Zivis

Tu man patīc, līdz brīdim kad kļūsti aizkaitināt un dusmīgs. Tavs skats uz pasauli ir tik sapņains un romantisks, man tas iet pie sirds. Lieliski, ka tu spēj dziļdomīgi runāt par itin visu. Man tikai nepatīk tas, ka saniknojoties tu kļūsti par pašu nelabo. Tev noteikti vajadzētu iemācīties kontrolēt savas dusmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru