Lūk, ko vīrieši nevar ciest sievietēs, atbilstoši viņa Zodiaka zīmei!

Auniem nepatīk pārāk uzstājīgas sievietes, kuras zvanīs viņiem ik pēc piecām minūtēm, lai dalītos savās problēmās. Šīs zīmes pārstāvji nevar ciest to, ja sieviete vēlas visa Auna brīvo laiku aizpildīt tikai un vienīgi ar sevi, turklāt vīrieši, kur dzimuši zem šī zvaigznāja, kļūst ļoti saniknoti, kad viņus kontrolē vai aizliedz darīt to, ko viņi grib.

Vēršus spēj nokaitināt nevīžīgas sievietes, jo viņiem ir ļoti būtiski, lai sieviete vienmēr labi izskatītos, turklāt paspētu uzturēt kārtībā arī mitekli. Vēl viena lietas, kas kaitina šīs zodiaka zīmes pārstāvjus – ja sieviete neprot gatavot!

Dvīņus kaitina nerunīgas sievietes, jo šīs zīmes vīrieši vienmēr ir ļoti priecīgi par kaut ko parunāt, tomēr, ja sieviete nav spējīga šo sarunu uzturēt, viņi ļoti ātri zaudē interesi pret viņu.

Vēži nevar ciest vulgāras un neaudzinātas sievietes, kā arī tādas skaistā dzimuma pārstāves, kuras neizrāda nekādu interesi par to, ko viņi dara. Šīs zīmes pārstāvji ir pārliecināti – ja viņi no gultas ir izkāpuši ar nepareizo kāju, tad sievietēm viņi ir jāpažēlo un jānomierina!

Lauvas kaitina par sevi nepārliecinātas sievietes ar kompleksiem tāpat viņi nevar ciest sievietes, kuras viņus nenovērtē un neizsaka komplimentus. Šīs zīmes vīrieši uzskata, ka sievietei ir jāatbalsta visas viņu darbības.

Jaunavas tracina tas, ja sieviete apgriež visu viņu pasauli kājām gaisā, viņus kaitina nemazgāti trauki, nekārtība mājā un sievietes nevīžība!

Svari nemīl vājas sievietes, viņi no tādā sievietēm bēg kā no uguns, jo šīs zīmes pārstāvji baidās no atbildības, tāpēc tiecas visu uzkraut uz savas sievietes spēcīgajiem pleciem.

Skorpioni nevar ciest viegli iegūstamas sievietes, viņus kaitina dāmas, kuras cenšas izsaukt viņos greizsirdību, turklāt viņus ļoti viegli sanikno sievietes asaras un histērijas.

Strēlniekus tracina aprobežotas sievietes, taču viņus spēj nokaitināt arī pārāk saimnieciskas un pārlieku izsmalcinātas sievietes, tāpēc ļoti izteikta etiķetes ievērošana un pareizo vārdu meklēšana jebkurā sarunā noteikti tracinās šīs zīmes vīriešus!

Mežāžiem nepatīk izaicinoši ģērbtas sievietes, jo viņi nemīl vulgaritāti, kā arī viņus tracina lielas pļāpas, kurām patīk tenkot!

Ūdensvīriem nepatīk tādas sievietes, kuras ierobežo viņu brīvību. Viņiem nepatīk, ja sieviete cenšas pastiprināti rūpēties par viņu veselību un uzturu, respektīvi, viņiem nepatīk sievietes – mammas, kuras mūžīgi cenšas viņus pieskatīt.

Zivis nemīl sievietes “bez rozīnītes”. Viņus tracina tādas skaistā dzimuma pārstāves, kuras neinteresē nekas cits kā tikai viņas pašas, sievietes bez bagātas iekšējās pasaules nav šīs zodiaka zīmes vīriešu vērtas!

 

Avots: 

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru