Lūk, kuras Zodiaka zīmes pārstāvis ir vislabākais seksuālais partneris

 

art3_bed_700

 

LAUVAS, tās ir Lauvas, jo seksuālais kontakts ar šīs zīmes pārstāvi viennozīmīgi paliks par vienu no atmiņā paliekošākajiem, bet kāpēc tā?!

 

1. Atvadieties no misionāru pozas

Diez vai Jūs satiksiet Lauvu, kas nemīlētu gultā eksperimentēt. Viņš it kā sacenšas ar savu partneri, tāpēc atrod ļoti daudz un dažādu pozu. Tādu seksu pilnīgi noteikti nevar raksturot ar vārdu “normāls”. Viņš Jums liks darīt trakas lietas, taču tā, lai labi ir Jums abiem. Misionāru pozai te noteikti nav vietas!

 

2. Lauva gaida labāko

Tas ir attiecināms uz visu, ko Lauva dara. Viņš vienmēr ļoti labi izskatās, tāpēc to pašu sagaida arī no Jums. Tas nozīmē to, ka šīs zīmes pārstāvis negulēs ar kuru katru, jo viņš izvēlas labāko. Lauvas partnerim ir jābūt labam gultā, jāglaimo viņa pašapziņai, turklāt šīs zīmes pārstāvjiem seksa laikā ļoti svarīga ir verbālā reakcija, tai skaitā arī vaidi!

 

3. Lauvai vienmēr vajag kādu papildinājumu

Lauva noteikti neaprobežosies ar vienveidīgu seksu. Viņam ir nepieciešamas lomu spēles, putukrējums vai “trešais liekais” – tas viss palīdz dažādot viņa mīlas dzīvi. Tā kā Lauvas nav kautrīgas, tad ar eksperimentēšanu gultā problēmām nevajadzētu būt, tāpēc Jūs pilnībā varat šīs zīmes pārstāvim izklāstīt visas savas vēlmes. Ja Lauvai kaut kas patiešām nepatiks, Jūs noteikti par to uzzināsiet!

 

4. Lauvas nekaunība – tā ir daļa no tēla 

Kad Jūs sāksiet komunicēt ar Lauvām, tad sapratīsiet, par ko iet runa. Lauvas spēcīgā personība ir jūtama visos istabas stūros. Lauvas mēdz būt visnotaļ nekaunīgas, kas var būt ļoti uzbudinoši, turklāt, ja cilvēks ir spējīgs sev pievērst uzmanību cilvēku pūlī, tad noteikti to spēs arī divatā guļamistabā!

 

5. Džungļu karalis ir zvērs arī gultā 

Lauvas agresīvais raksturs pilnīgi noteikti tiks izpausts arī guļamistabā, tāpēc, ja Jums nepatīk mežonīgs sekss, Lauvas noteikti nav priekš Jums!

 

Lasi vēl: Viss, kas Tev būtu jāzina par Lauvas zīmē dzimušajiem

 

6. Ar Lauvu nebūs neveiklu momentu pēc seksa 

Lauvas ir ļoti drosmīgas un tiešs. Kad viss būs pateikts un izdarīts, Lauvai pilnīgi noteikti nebūs grūti Jums likt saprast – ir pienācis laiks apskauties vai apģērbties. Dažkārt tas var šķist diezgan skarbi, taču ir sievietes, kurām šādi signāli ir nepieciešami.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru