Lūk, kuros zodiaka zīmju pārstāvjos ir visvairāk labestības

AUNS

Auns nekad apzināti nedarīs sliktu tam, kas to nav pelnījis, taču daudzi viņiem tuvie cilvēki cieš no viņu rīcības, jo Auni reti kad skatās atpakaļ un ņem vērā apkārtējo cilvēku viedokli.

VĒRSIS

Vērši skaitās ļoti labi un pozitīvi cilvēki. Viņi nespēj nodarīt kaitējumu pat pilnīgi svešiem cilvēkiem, lai gan vienmēr būt pa kādam izņēmuma gadījumam, taču kopumā šīs zīmes pārstāvji ir ļoti patiesi un patīkami cilvēki.

DVĪŅI

Šī zodiaka zīme ir visnotaļ pretrunīga, tāpēc ir ļoti grūti novērtēt patieso Dvīņu labestības apmēru, taču patiesībā laikam viņi labi tikai pret tiem, kas to pelnījuši, turklāt sākotnēji viņiem ir diezgan vienaldzīga attieksme.

VĒZIS

Vēži ir labi tikai pret draugiem, kolēģiem un radiniekiem, bet izņēmuma gadījumos viņi var būt labi arī pret tiem, kuri ir viņu tuvo cilvēku draugi, taču tas ir liels retums. Pret visiem pārējiem šīs zīmes pārstāvji ir absolūti inerti un vienaldzīgi.

LAUVA

Tie, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, nav tie labestīgākie cilvēki, taču viņi nekad arī neizrāda savu naidu. Ja Jūs šim cilvēkam kaut kādā veidā esat nodarījis pāri, tad uz ātru piedošanu neceriet, kaut arī pie tikšanās ar Jums viņi smaidīs.

JAUNAVA

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti diskrēti un jauki cilvēki, it īpaši tas attiecas uz vīriešiem, taču kopumā gan šīs zīmes sievietes, gan vīrieši ir ļoti atsaucīgi cilvēki, kuri gan pietiekami ilgu laiku atcerēsies, ja būsiet viņiem nodarījis pāri.

SVARI

Šie cilvēki ir labestīgi no matu galiņiem līdz papēžiem, taču reizēm tas ir tāpēc, ka viņus ierobežo labā audzināšana un manieres. Viņi nekad arī neatriebsies, jo tas viņiem vienkārši nav nepieciešams.

SKORPIONS

Skorpioni ir ļoti atsaucīgi un izpalīdzīgi cilvēki. Jā, viņu rakstura iezīmes var tikt uztvertas visnotaļ negatīvi, taču dvēselē viņi patiesībā ir ļoti laipni un jauki cilvēki, kā arī godīgi un ļoti lojāli.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki zina cenu visam šajā pasaulē. Tas nav jānopelna vai jāsaņem tikai svētku dienās – vai nu viņi pret Jums izturēsies labi, vai arī ne, nekāda trešā varianta diemžēl nav.

MEŽĀZIS

Mežāži parasti izskatās tā, it kā tas, kas notiek apkārt, uz viņiem neattiecas, taču dziļi dvēselē viņi ir labi gandrīz pret visiem, izņemot tos, kuri ir pelnījuši viņu negatīvo attieksmi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri izturēsies labi pat pret tiem, kuri kaut kad viņiem ir nodarījuši pāri, viņi ļoti viegli spēj piedot, taču tas nenozīmē, kas viņi aizmirst apvainojumu, dusmoties vienkārši nav viņu stilā.

ZIVIS

Zivis ir ļoti līdzīgas Ūdensvīriem, tomēr viņus atšķir tas, ka Zivis centīsies nekomunicēt ar tiem, kuri nodarījuši viņām pāri. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti labestīgi cilvēki, kuri, būdami visnotaļ savtīgi, tomēr neliek nekādi ciest apkārtējiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru