Lūk, kā iekarot katras Zodiaka zīmes sirdi

Kas katram patīk, un kā likt sevī iemīlēties, atbilstoši horoskopam?

Auns

Auni ir neatkarīgi un ar līdera dotībām. Tieši tāpēc nevajadzētu mēģināt viņus iegrožot vai mācīt, kā kas darāms. Labāk vienkārši smejies par viņu jokiem un novērtē viņu prāta spējas.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kas skūpstās vislabāk

Vērsis

Visas viņu uzceltās sienas var viegli nojaukt, ja izturēsies nepiespiesti un pastāstīsi kādu joku. Vēršiem patīk pasmieties.

Dvīņi

Ja vari viņus sasmīdināt, tad ar to pietiek. Ja jums ir līdzīga domāšana, tad spēsiet viens otru uzjautrināt un labi pavadīsiet laiku arī bez citu klātbūtnes.

Vēzis

Vēži ir kā monēta ar divām pusēm, un nekad nevar zināt, kuru pusi viņi pagriezīs. Ja pārliecināsi viņu, ka uz tevi var paļauties, kā arī klausīsies un nenosodīsi, kad viņš zaudēs savaldīšanos, tad Vēzis būs sajūsmā par to vien, ka spēj tikt līdzi viņa mainīgajam garastāvoklim.

Lauva

Ja smiesies par viņu, tad parakstīsi sev nāves spriedumu. Taču, ja izteiksi komplimentus un apbrīnu, kā arī novērtēsi labās īpašības, viņa būs tev rokā. Viņa vēlas būt kopā ar kādu, kas liek justies īpaši.

Lasi arī: Draudzības horoskops: ar kuru horoskopa zīmi tev ir ļoti labas attiecības?

Jaunava

Ja ieklausīsies un nemēģināsi norādīt uz katru kļūdu, tad Jaunavai tu patiksi. Viņām ir svarīgi justies īpašām, un ja vari to sniegt, tad viņa tevi vaļā nelaidīs.

Svari

Viņiem nav aizspriedumu, un ja citi kādu uzskata par dīvainu, tad Svari būs tie, kas pieņems šo cilvēku, jo savā dziļākajā būtībā paši tādi ir. Tāpēc nebaidies atklāt savu personību, jo Svari tevi vēl vairāk novērtēs, ja būsi citādāks nekā pārējie.

Skorpions

Tie, kas ir dzimuši Skorpiona zīmē, vislabāk jūtas kopā ar sev līdzīgajiem. Ja  parādīsi, kas esi aizrautīgs un uzticams, tad atstāsi labu iespaidu.

Lasi arī: Skūpstu horoskops: Kā skūpstās katra zodiaka zīme?

Strēlnieks

Ja palīdzēsi realizēt kādu no viņu trakajām idejām, izbaudīsi to un parādīsi, ka spēj sadarboties, tad tev būs īpaša vieta viņu sirdī.

Mežāzis

Viņi ļoti labi apzinās savas spējas, tāpēc nemēģini viņus atturēt no kādas ieceres, sakot, ka to nav iespējams izdarīt. Lai iekarotu Mežāža sirdi, pietiks ar to, ka piekritīsi viņa viedoklim un izvairīsies no strīdiem.

Ūdensvīrs

Lai savaldzinātu ūdensvīru, apspried dažādas tēmas un sarunas gaitā iekļauj arī pa kādam jokam.

Zivis

Ja izturēsies saprotoši un iejūtīgi, Zivis to novērtēs. Ja spēsi viņas uzmundrināt grūtos brīžos un uzlabosi viņu pašapziņu ar komplimentiem, tad spēsi iekarot viņu sirdi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru