Lūk, kas tev būtu jāzina, satiekoties ar Ūdensvīru

Viņi dzīvo savā sapņu pasaulē

Ūdensvīram ir tendence dzīvot pašam savā pasaulē, viņa galva ir mākoņos. Bieži vien viņš pārlieku apdomā lietas vai vispār par daudz domā. Nesaki viņam to. Ūdensvīrs bieži vien var likties attāls, tomēr tāds nebūt nav.

Viņam nepatīk salkana romantika

Ūdensvīrs ir praktisks. Funkcionalitāte viņam ir svarīgāka par pašu formu. Viņam it nemaz nepatīk salkana romantika. Klišejiskas došanās projām un salkanas dāvanas sirsniņas formā nav viņu gaumē. Viņi vēlas patiesu romantiku. Ūdensvīram nepieciešams partneris, kas viņam palīdzes attīstīties. Paredzami mīlestības žesti netiks augstu vērtēti.

Lasi arī: Kas tev būtu jāzina pirms attiecību veidošanas ar Lauvu

Viņi izvairās no konfliktiem

Ūdensvīram nav laika, ko veltīt konfliktiem. Viņi vēlas, lai viss būtu godīgi, bet, ja tomēr nonāk līdz strīdam viņi noteikti nebūs uz mutes krituši. Ja tev ir problēma, izklāsti to racionāli, nevis eksplozīvā manierē.

Ūdensvīri ir vienmēr mainīgi

Ūdensvīram ir svarīga personīgā attīstība, viņi sagaida, ka mīļotais cilvēks būs tādās pašās domās. Nekad nesaki, ka Ūdensvīram vajadzētu mainīties, tā tu padarīsi viņu niknu. Labāk vienkārši atbalsti viņu.

Lasi arī: 7 iemesli, kāpēc tev vajadzētu draudzēties ar Strēlnieku

Šī zīme ir strikti neatkarīga

Ja tiecies ar Ūdensvīru, negaidi, ka viņš būs partneris, kurš sastopoties ar mazāko sīkumu skries pie tevis. Ūdensvīri ir ārkārtīgi neatkarīgi. Lai pie tā pierastu būs nepieciešams zināms laiks. Šī zīme noteikti nekur nesteidzas attiecību ziņā, tādēļ nav ieteicams kaut ko šajā ziņā uzspiest ar varu.

Lasi arī: Lūk, kāpēc Svari ir tik unikāli un interesanti!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru