Māmiņu horoskops: uzzini, cik gados Tev vajadzētu kļūt par māti

 

Kura gan sieviete nesapņo par to, ka kādreiz kļūs par māti? Bērns – tā noteikti ir laime, bet kā zināt, kad tieši mēs esam gatavas šim nozīmīgajam solim, turklāt dažkārt tas notiek pilnīgi negaidīti!

Ja bērniņš ir pieteicies, īpaši to neplānojot, tad tas arī ir brīdis, kad Tu esi gatava kļūt par māti, jo ne jau bez iemesla liktenis Tev dāvā šādu dāvanu, taču reizēm mēs pašas nospriežam – jā, ir laiks, esmu gatava kļūt par māti un uzņemties šo atbildību, taču tas, protams, ir abu vecāku lēmums! Šoreiz gan mēs Tev piedāvājam ieskatīties horoskopā, kas, balstoties uz Tavu zodiaka zīmi, atklās to, kad Tev būtu vispiemērotākais laiks kļūt par māti!

AUNS

Ja Auns vēlas bērnus, tad vispiemērotākais vecums ģimenes pieaugumam ir jaunībā, tādējādi Auns spēs mācīties no bērna un augt līdz ar viņu. Impulsīvās dabas dēļ Auniem ir vislielākā iespējamība kļūt par pusaugu vecuma mātēm, ja viņas nav gana uzmanīgas. Labās ziņas ir tās, ka saviem bērniem viņas ir ļoti uzticamas un vaļsirdīgas mātes.

VĒRSIS 

Vēršu zīmē dzimušajām sievietēm piemīt dabas dots mātes instinkts, tāpēc viņas būs lieliskas mātes gan 20, gan arī 50 gadu vecumā, viņām piemīt nepieciešamā nodošanās, beznosacījumu mīlestība un pacietība, kas vajadzīga bērna audzināšanā.

DVĪŅI 

Jo vecākas kļūst Dvīņu zīmē dzimušās sievietes, jo rafinētāka un analītiskāka kļūst viņu domāšana. Dvīņi ir kā labs vīns, kas kļūst tikai labāks. Vēlāk dzīvē potenciālās mātes var nolemt, ka grūtniecība un bērnu audzināšana nav viņām īsti piemērota nodarbe, tieši tādēļ labākais laiks bērna nākšanai pasaulē ir no 20 līdz 30 gadu vecumam, turklāt Dvīņi noteikti būs lielisks iedvesmas avots saviem bērniem.

VĒZIS 

Vēzim nepieciešams komforts un stabilitāte, tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvji atliks bērna radīšanu līdz tam laikam, kad būs iegūta augstākā izglītība un stabilizēsies karjera, kas varētu būt aptuveni 27 – 32 gadu vecumā. Vēzis ir viegli ievainojams savā būtībā, tādēļ nogaidīšana noteikti ir ļoti noderīga, līdz tiek sasniegt emocionāls briedums, kas ir labvēlīgāks bērna audzināšanai.

LAUVA

Šī spēcīgā zodiaka zīme vēlas būt līderis, tieši tādēļ labākais laiks bērna audzināšanai ir tas, kad trakulības jau ir aiz kalniem, mērķi sasniegti un notikusi pāreja uz ikdienas rutīnu. Aptuveni 35 gadu vecumā Lauva kļūst emocionāli pieejamāka un tad arī viņai pietiks pacietības bērna audzināšanai.

JAUNAVA

Jaunava ir perfekcioniste, taču tajā paša laikā viņai patīk mazi bērni un rūpes par tiem. Tendence būt kritiskai pret sevi un citiem nozīmē to, ka bērnu audzinot būs nepieciešami stipri nervi. Emocionāli visgatavākās bērna ienākšanai ģimenē Jaunavas ir 25 gadu vecumā vai vēlāk.

SVARI

Svari ir sarežģīta zīme, kura tiecās pēc miera, patiesības, taisnīguma un līdzsvara, bet tajā pašā laikā cieš mīlestības dēļ. Svari ir priekšgājēji, kuri sev uzstāda augstu latiņu, tas nozīmē, ka 20 un 30 gadu vecumā viņi vēl realizēs savas ieceres. Pēc tam viņi palēninās savus tempus un varēs nodoties ģimenes veidošanai.

SKORPIONS

Neatkarīgi vai Skorpiona zīme dzimusī māte ir 20 vai 29 gadus veca, viņa būs gatava un vēlēsies sniegt bērnam visu nepieciešamo. Vislabākais periods bērna dzimšanai ir 20 līdz 29 gadi, šajā periodā Skorpioniem piemīt vislielākā enerģija un aktivitāte, kas samazināsies, sasniedzot 30 gadu slieksni.

STRĒLNIEKS 

Šai kaislīgajai, izzinošajai un piedzīvojumus meklējošajai zīmei sēdēšana uz vietas sagādā grūtības, it īpaši jaunībā. Strēlnieka zīmē dzimušajiem jāizzina, jāpēta un jāizklaidējas pirms viņi var kļūt par gādīgiem vecākiem. Labākais vecums bērna audzināšanai šajā gadījumā ir 40 gados, tieši tad, kad gan sirds, gan prāts ir gana nobrieduši, lai dotos dzīves lielākajā piedzīvojumā: ģimenes dibināšanā.

MEŽĀZIS 

Šīs čaklās zīmes pārstāvji redz tikai mērķi, uz kuru tiecas, ja nolēmuši to īstenot. Mežāži ir ne tikai pacietīgi skolotāji un neticami labi padomdevēji, viņi ir arī lieliski vecāki, ja viss norit pēc viņu plāna. Lai dibinātu ģimeni, ieteicams nogaidīt līdz 30 gadu vecumam, kad būs iespēja bērnam veltīt vairāk laika nekā karjerai.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir sarežģīts brīvais gars, kurš, gluži kā vējš, kustās daudzos virzienos. Viņu dzīves var būt atklāsmes pilnas un nedaudz haotiskas, tomēr bērnu radīšana agrā vecumā var palīdzēt Ūdensvīram saņemt sevi rokās un kļūt stabilākam. Citādi par bērniem Ūdensvīra zīmē dzimušie sāks domāt tikai pēc 40 gadu vecuma sasniegšanas, kad viņi būs guvuši gana daudz zināšanu, lai stabili dzīvotu un audzinātu bērnus.

ZIVIS

Dziļi jūtīgās Zivis var būt gatavas radīt pēcnācējus jau visnotaļ agrā vecumā, lai garantētu sev emocionālu koncentrēšanās punktu, tomēr Zivīm ieteicams sasniegt 30 gadu vecumu, kad viņām būs izveidojušās stabilākas emocijas, kā arī spēja dot, neprasot neko pretī. Zivis ar mātes lomu tiek galā lieliski, tiklīdz ir iemācījušās pārvarēt dzīves uzkrautās grūtības.

 

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru