Mājdzīvnieku horoskops – uzzini, kurš varētu būt tavs mājas mīlulis

Auns

Shot of a beautiful young woman enjoying a cuddle with her cat

Kaķis: Kaķi ir bēdīgi slaveni ar savu neatkarību, veiklību un drosmi – vai šīs īpašības izklausās pazīstamas? Pašpārliecinātais Auns ir tā zīme, kurai vislabāk izdosies novērtēt kaķa nepastāvīgo raksturu.

Vērsis

Young women lying on floor with guinea pig.

Jūrascūciņa: Vērsis mīl drošību, gluži tāpat kā jūrascūciņas mīl atrasties drošā vidē. Abi esat atkarīgi un brīvi domājoši, visbiežāk izvēlēsieties komfortu un rūpes, nevis piedzīvojumus un risku.

Dvīņi

Close up of a woman holding a chameleon in her hand.

Hameleons: Dvīņi ir pielāgošanās eksperts; dažādība ir viena no jūsu labākajām īpašībām. Ātri krāsu mainošais hameleons apmierinās tavu vēlmi pēc kā jauna un aizraujoša.

Vēzis

The woman takes the African hedgehog in hand

Ezis: Adatainais ezis pilnībā izpratīs uzmanīgā Vēža vēlmi pēc aizsardzības. Lai arī jūsu āriene pauž atturību, abi iekšienē esat mīlošas, gādīgas un emocionālas būtnes.

Lauva

A young woman holding a cute piglet

Dekoratīvā pundurcūka: Radošais Lauva vienmēr ir pirmais, kas piemērojas jaunākajām tendencēm. Mazas cūciņas turēšana mājās dažiem var šķist dīvaina, bet tev ir plašs redzesloks un tu pieņem ikviena unikālo identitāti. Mīlīgā cūciņa spēs arī piesaistīt lielāku popularitāti sociāli aktīvajam Lauvam.

Jaunava

Young-woman-with-rabbit-000019624955_Medium

Trusis: Cik daudz reižu tevi saukuši par perfekcionisti? Tu pašapzinīgi izturies pret visiem saviem pienākumiem, veicot tos precīzi. Šīs īpašības piemīt arī trušiem. Garauši labi zināmi savas tīrības un augstā higiēnas līmeņa dēļ.

Svari

Paws-down-hes-the-cutest-000077389629_Medium

Suns: Sociāli aktīvie Svari spēj apburt ikvienu satikto cilvēku. Tu esi brīvi domājošs un tava attieksme atbilst suņa laimes pilnajai izpratnei par pasauli. Jūs abi būsiet lieliski kompanjoni – dosieties pastaigās, ēdīsiet ārpus mājas un saņemsiet komplimentus no garāmgājējiem.

Skorpions

Snake around the neck of a young woman

Čūska: Nav nevienas citas horoskopa zīmes, kura būtu kaislīgāka par Skorpionu. Čūskas izpelnījušas sliktu reputāciju, tās uzskata par pretīgām, biedējošam, bet tās vareni nes drosmi un stāju. Tava iekšējā pārliecība neļaus nevienam apšaubīt savu dzīvnieka izvēli.

Strēlnieks

A teen caucasian girl is holding two exotic pet parrots. Electic parrot and amazon parrot. Girl is smiling and looking at one of the birds.

Papagailis: Brīvību mīlošajam Strēlniekam ir savi spārni, kā arī piemīt papagailim līdzīga asprātība. Kā arī tu esi tas, kurš vienmēr draugiem dod tiešu atbildi, nerunājot aplinkus un neizpušķojot patiesību.

Mežāzis

Portrait of young happy woman holding turtles in hands

Bruņurupucis: Ak, uzmanīgais Mežāzis. Kurš gan cits spētu labāk izprast bruņurupuča rezervēto dabu. Arī tu vadies pēc principa “lēnāk brauksi, tālāk tiksi”. Vari būt pārliecināts, ka tavs mazais kompanjons jutīs tev līdzi lielās un mazās cīņās.

Ūdensvīrs

beautiful chinese female students wearing uniforms skirts, visiting the aquarium market

Zivs: Ūdens zīmei noteikti nepieciešams ūdenī mītošs mājdzīvnieks. Neatkarīgais un intelektuālais Ūdensvīrs uztver lūkošanos uz zivs peldēšanu kā meditāciju. Galvenais ir tas, ka zivs nekad neiztraucēs Ūdensvīram nepieciešamo mieru un klusumu.

Zivis

Hermit-crab-on-womans-hand-000012314456_Medium (1)

Krabis vientuļnieks: Tu esi tik maigs un jauks, ka spēsi novērtēt krabja vientuļnieka kompāniju. Tava iztēle spēs nākt klajā ar dažnedažādiem fantastiskiem stāstiem par krabja piedzīvojumiem. Kā arī, labā ziņa ir tā, ka pats varēsi izvēlēties krabim jaunu mājiņu, kad vecā kļūs par mazu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru