Mānīšanās horoskops: Kā melo katras zodiaka zīmes vīrietis?

Mānīties prot visi, taču sievietēm vienmēr ir interesanti zināt, kā viņas māna vīrieši. Katrai zodiaka zīmei ir unikālas rakstura iezīmes, kuras palīdz noteikt, kā tieši melo šie cilvēki.

Baumo, ka visbiežāk mānās egoistiskās zodiaka zīmes. Jebkurš psihologs tev pateiks, ka spēja un vēlme melot nav saistīta ar to, cik lielā mērā egocentrisks tu esi. Tas ir atkarīgs tikai no rakstura kopumā.

Auns

Šajā zīmē dzimuši vīrieši māna sievietes vienmēr, kad uzskata par vajadzīgu. Viņus negrauž sirdsapziņa, viņiem ir sveša morāle šajā plānā. Tu viņus vienkārši uztver tādi, kā viņi it, vai neuztver. Trešā iespēja nav dota, ja tu esi iemīlējusies Aunā vai apsver sākt ar viņu attiecības.

Lasi arī: Lūk, kā atmaskot melus, balstoties uz cilvēka zodiaka zīmi

Vērsis

Vērsis māna sievietes tikai tajā gadījumā, ja vēlas no viņām seksu vai uzmanību. Viņi ir gatavi iet uz visu, lai tikai saņemtu kāroto balvu. Viņus nevar labot nekas – viņi izliksies vienalga par ko, izdomās visabsurdāko stāstu, bet neatteiksies no iespējas tikt zem brunčiem.

Dvīņi

Dvīņi tev melos intereses dēļ. Viņi to dara aiz gara laika, bet vēl Dvīņi mīl izplatīt baumas, jo tiem patīk vērot apkārtējo cilvēku reakciju, konfliktus. Viņus uzjautrina būt par svarīgas informācijas avotiem, tāpēc ir pamats bažām, ja tu uzzināsi, ka tavs vīrietis Dvīņi ir parādījis kādam jūsu intīmās fotogrāfijas.

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā pieķert melos katras zodiaka zīmes vīrieti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru