Mēness fāzes un tievēšana – lūk, kā efektīvi tikt vaļā no liekajiem kilogramiem!

Augošā Mēnesī organisms cenšas uzkrāt visu, kas tam tiek uztura veidā sniegts, tāpēc ieteicams ēst mazāk kā parasti. Īpaša uzmanība šajā laikā jāpievērš produktu kvalitātei. Šajā laikā novērojama pastiprināta liekā svara uzkrāšanās, tāpēc augošā mēnesī būtu vēlams ēst vieglāku ēdienu, mazākas porcijas un vienmēr atstāt neliela izsalkuma sajūtu. Šajā laikā ir īpaši kaitīgi pārēsties. Sliktākais ir tas, ka problēmas rodas ar apetītes remdēšanu. Augošā Mēness fāze katru mēnesi pārbauda cilvēka pašdisciplīnu un gribasspēku, jo ir jāspēj pretoties iegribām.

Pilnmēness laikā organisms sevišķi aktīvi uzņem barības vielas. Iemesls, kādēļ šajā laikā novērojams liekā svara pieaugums – rodas ārkārtīgi liela vēlme remdēt radušos izsalkumu, kurš, starp citu, ir teju nemitīgi. Arī šajā fāzē ieteicams ēst nedaudz mazāk, atteikties no neveselīgiem, trekniem, grūti sagremojamiem ēdieniem. Ieteicams izvairīties no jebkādas maltītes uzņemšanas trīs stundas pirms došanās gulēt.

Dilstošs Mēness – intensīvs attīrīšanās laiks, kurā šķidrumu un ārstniecības augu tēju dzeršana veicinās organisma attīrīšanos. Dilstoša mēness laikā cilvēka organisms tiek atbrīvots no visa liekā, kļūstot par lielisku laiku svara samazināšanai. Ja jūsu mērķis ir notievēt, tad šis ir vispateicīgākais laiks, lai to darītu.

Ja jums noderēja mūsu raksts, tad noteikti dalieties arī ar citiem!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru