Dienas horoskops 23. jūlijam – tiks aizmālētas acis

Uzzini, kas šodien sagaida katru no zīmēm!

AUNS Nepacietība pie nekā laba nenovedīs. Neesi tāds egoists, tev arī ir jāsaprot citi cilvēki. Necepies par sīkumiem, ja nevēlies sabojāt kādas svarīgas attiecības.

VĒRSIS Visus priecīgus padarīt nevarēsi. Šodien pakačāsi karmas punktus – tas nāks tikai par labu. Esi iecietīgs pret tiem cilvēkiem, uz kuriem esi uzlicis lielu atbildību.

DVĪŅI Pārtrauc tikties ar tiem cilvēkiem, par kuriem jūti, ka viņi tev nekā laba nedod. To tu jau sen esi vēlējies, bet šodien būs nepieciešamais garastāvoklis, lai to izdarītu.

VĒZIS Pārkāp pāri saviem principiem un dari to, ko vienmēr esi dziļi sirdī vēlējies. Diena, kas domāta izaicinājumu pieņemšanai un izkāpšanai no komforta zonas.

LAUVA Labākās lietas nav iespējams iegūt uzreiz. Tev sākas garš cīnīšanās periods, lai dabūtu to, ko vēlies. Būs vajadzīgs draugu atbalsts, tādēļ nepamet viņus vienus.

JAUNAVA Neskaidras lietas šodien nāks gaismā un tiks atrisinātas. Būs gaidāms kāds ļoti patīkams pārsteigums, kas mainīs tavu ikdienu uz visiem laikiem.

SVARI Ārkārtīgi pozitīva diena, kurā tu vienkārši nedrīksti bēdāties. Šodien nāks klajā noslēpumi, kurus neesi zinājis, kas arī parādīs priekšā, kā dzīvot tālāk.

SKORPIONS Par daudz intereses izraisīs to, ka uzzināsi kaut ko, ko labāk nebūtu zinājis. Uzpeldēs dažas sāpīgas lietiņas, bet tu tiksi ar to galā.

STRĒLNIEKS Savāc visus iespējamos pierādījumus, kas var palīdzēt tev iegūt to, ko vēlies. Nebēdājies par lietām, ko esi palaidis garām – to nevar atgriest atpakaļ.

MEŽĀZIS Nepārproti savas sajūtas, iespējams, ka tev ir “aizmālētas acis”. Ja ļausi sev kāpt uz galvas un sāpināt sevi, beigās pats vien būsi cietējs.

ŪDENSVĪRS Neatstāj neizdarītus darbus – tie sāks augt un vairoties. Ja kaut kas šodien ir jāizdara līdz galam, tad izdari – kaut vai ar sakostiem zobiem.

ZIVIS Varbūt tev ir vajadzīgs kaut kas pavisam cits. Nevajag domāt, ka tas, ko dari šobrīd, ir tas pareizākais. Ideāla diena, lai nogriestos no ierastās takas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru