Mežāža raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, kāds ir katras dekādes Mežāzis!

Ja jūs piedzimāt laikā no 22. decembra līdz 1. janvārim

Jums patīk ņemt un izdarīt, nevis vienkārši sapņot par to. Jūs esat ļoti uzticīgi un atbildīgi par tiem cilvēkiem, kurus mīlat, tādēļ jūs smagi strādāsiet, lai nodrošinātu viņiem visu, kas nepieciešams. Materiālā labklājība jums ir ļoti svarīga, jo tā parāda apkārtējiem to, cik ļoti atbildīgi esat, šādi iedvešot citos cieņu pret jums. Jūs daudz augstāk novērtējat to, ka citi jūs ciena, nevis mīl vai vienkārši izrāda pieķeršanos. Jums ir gana labs potenciāls iegūt cienījamu un labi apmaksātu amatu. Darbā jūs varat būt ļoti konkurētspējīgi, turklāt sava skatījuma dēļ nekad nenolaidīsiet acis no sava mērķa. Galvenie mīnusi šī posma Mežāžiem ir tas, ka viņiem ir ļoti raksturīgas garastāvokļu maiņas, bieži ieslīgstat depresijā.

Ja jūs piedzimāt laikā no 2. līdz 11. janvārim

Jūs savas dzīves laikā iegūstat ļoti daudz draugus, jo viņiem ļoti patīk jūsu kompānija. Jums piemīt ļoti daudz radošu spēju, kuras, pareizi pielietojot, jūs izmantojat savā labā. Jūsu neatlaidīgās ambīcijas kopā ar smago darbu palīdzēs jums sasniegt jebkuras interesējošās profesijas virsotni. Jūs uzskatāt, ja ir vērts darīt šo darbu, tad tas ir jādara labi. Tas attiecas ne tikai uz darbu, bet arī uz draudzību un romantiskajām attiecībām. Jūs attiecībās uzturat 100% cieņu, izrādāt uzmanību un pieķeršanos cilvēkam. Galvenais mīnuss šajā laikā dzimušajiem Mežāžiem ir viņu lielais pesimisms. Jūsu pesimistiskais skatījums uz dzīvi reizēm var novest jūs līdz ļoti bēdīgai situācijai dzīvē.

Ja jūs piedzimāt laikā no 12. līdz 20. janvārim

No visiem Mežāžiem tie, kas dzimuši šajā laikā, ir visgudrākie. Turklāt, ja jūs pārkāpsiet savu kautrīgumu, vispār varēsiet kalnus gāzt. Jūsu saprāts kopā ar jūsu tieksmi vienmēr visu izdarīt padara jūs lieliski piemērotus tādiem darbiem, kuros nepieciešama apķērība un specifiska uzmanība darāmajam darbam. Jums lieliski piemērotas ir tiesu iestādes, skolas un citas mācību iestādes. Attiecībās esat ārkārtīgi uzticīgi savam partnerim. Līdzko ielaidīsiet savā dzīvē cilvēku, kļūsiet bezgala uzticīgi viņam. Vislielākais mīnuss šajā laikā dzimušajiem Mežāžiem ir tas, ka viņi mēdz pieķerties pagātnei un atcerēties vecus aizvainojumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru