Mežāži mīlestībā; mīlestību uztver kā biznesu

 

Ģimene šīs zīmes pārstāvjiem ieņem ļoti augstu vietu. Tuvie cilvēki uz Mežāzi pilnīgi noteikti var paļauties, taču, ja arī viņu partneris tikpat ļoti necienīs ģimeni, diez vai viņiem kas sanāks.

giphy

Darbaholiķi Mežāži tāpat ir ļoti tendēti uz karjeras attīstību. Reizēm viņi var iegremdēties savā darbā tik ļoti, ka jebkuras attiecības viņiem kļūst par smagu nastu. Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi saglabāt līdzsvaru starp šīm dzīves sfērām, pretējā gadījumā viņi var pazaudēt visu un uzreiz.

large

Kā jau Zemes stihijas pārstāvji, Mežāži ir pazīstami ar savu saldkaislo apetīti, bet, lai cik dīvaini tas nebūtu, viņus nepiesaista bezjēdzīgs flirts.

 

Lasi vēl: Talantu horoskops Mežāža zīmē dzimušajiem; izcili sportisti!

 

Ļoti daudzi Mežāži slēpj savu mežonīgo pusi zem nopietnības maskas. To spēj saprast retais, tikai tuvie cilvēki spēj adekvāti uztver Mežāžu patieso dabu. Jau bērnībā Mežāži var pārstāt savā dzīvē ielaist mīlestību, dzīvojot dažādos pārmetumos un paužot nožēlu. Tā ir ļoti nopietna problēma, ar ko vajadzētu cīnīties!

dreamstime_s_65748086

Mežāži vienmēr ir tendēti uz panākumu sasniegšanu, un arī mīlestība ir ļoti svarīgs viņu sākotnējais mērķi – Mežāži to pilnīgi noteikti ir pelnījuši!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru