MEŽĀZIS- mīlestība, attiecības, laulība; ļoti noslēgts, bet mīlošs!

Šajā zīmē dzimušie, kā likums, izskatās visnotaļ noslēgti un vēsi, tāpēc apkārtējiem bieži vien ir diezgan grūti uzminēt, kas tad īsti slēpjas viņu dvēselēs.

love-pictures-32

Parasti Mežāži iemīlas visnotaļ spilgtās un oriģinālās personībās, taču attiecības veido ar vairāk piezemētiem un parastiem cilvēkiem, kas notiek tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvji vilcinās spert pirmo soli pretī savai laimei. Pieiet klāt un iepazīties ar cilvēku, kurš viņiem ir iepaticies, Mežāžiem ir īsts izaicinājums, turklāt viņu dvēselēs slēpjas ļoti daudz pretrunu un kompleksu, kas traucē mierīgi mīlēt.

 

Lasi vēl: Vīrietis MEŽĀZIS: saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

 

Mežāži mēdz būt auksti un nepieejami, tāpēc pirmajā mirklī var šķirst, ka viņi apzināti sev nelaiž klāt pilnīgi nevienu, taču patiesībā Mežāzis atver savu sirdi tikai tam cilvēkam, kurš spēj viņu mīlēt un pieņemt tādu, kāds viņš ir.

Emociju izrādīšana viņiem ir sveša lieta, tāpēc viņi ļoti reti atklāj kādam savas patiesās jūtas, lai gan patiesībā Mežāzis ir viena no tām retajām zodiaka zīmēm, kuru pārstāvji patiešām prot mīlēt. Viņi nesaka mīļus vārdus un neatzīstas savās jūtās, taču viņi dara visu, lai otrajai pusītei blakus viņiem būtu labi.

tumblr_lom7h4jagr1qjxko6o1_500

No šis zīmes pārstāvjiem nevajadzētu gaidīt kaut kādu romantisku rīcību, jo Mežāži nepanes maiguma izpausmes, toties viņi var dot atbalstu, rūpes, palīdzību, godīgumu un uzticību. Savas jūtas viņi var izrādīt tieši tajā brīdī, kad otrs cilvēks to vismazāk gaida.

Laulība ar Mežāža zīmē dzimušajiem vienmēr solās būt gara un laimīga, ja vien viņu otrā pusīte ir spējīga samierināties ar šīs zīmes pārstāvju noslēgtību un nepieejamību. Mežāžiem pilnīgi noteikti neder pārlieku emocionāli cilvēki ar mainīgu garastāvokli. Viņi būs lojāli tad, kad jutīsies droši arī par otras puses uzticību.

2015-10-13_kazas_vasara

Mežāži ir ļoti pacietīgi. Viņi prot piedot, taču reiz arī viņu pacietības mērs var beigties – tad Mežāži aiziet un apturēt viņus nav praktiski iespējams. Savus lēmumus viņi mēdz ilgi apdomāt, tāpēc, ja viņi kaut ko ir nolēmuši, tad to vairs nekas nevar mainīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru