MEŽĀZIS: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Mežāzis + Auns

Mežāzis ir praktisks un nedaudz noslēdzies, taču Auns ir ļoti ekstraverts. Mežāzim būs grūti izsekot līdzi Auna straujajai dabai. Mežāzi ir grūti pierunāt uz Auna trakajām idejām, jo viņš ir daudz apdomīgāks, un arīdzan prātīgāks. Kaut kurā brīdī šajās attiecībās Mežāzis var sākt domāt par Auna garīgo veselību, vai vienkārši viņu uzskatīt par ķertu. Lai vai kā, darba attiecības šai savienībai solās būt veiksmīgas.

Mežāzis + Vērsis

Viņu saikne ir apbrīnojama. Mežāzis un Vērsis ļoti ciena viens otru, un viņus tiešām var saukt par dvēseles radiniekiem. Viņi tik ļoti apbrīno viens otru, ka citiem tas var likt justies neērti, tomēr ir tik aizkustinoši, ka arī citi vēlēsies tādas attiecības.

Lieliska saderība, parasti šīs attiecības ilgst ļoti ilgi, reti kad šāda savienība izjūk. Viņiem ir līdzīgs redzējums uz dzīvi, šķiet, ka viens otram ir kā radīti. Abi ir praktiski un diezgan reālistiski. Lai vai kā, Vērsis vēlētos, lai Mežāzis tomēr nebūtu tik noslēgts un vairāk atvērtos, atklājot savu iekšējo būtību pilnībā.

Mežāzis + Dvīņi

Dvīņus piesaista Mežāža praktiskā daba, viņu vēlme darboties, lai sasniegtu savus mērķus, kas ar laiku viņu var sākt nogurdināt, par cik Dvīņi savā ziņā ir pretstats Mežāzim. Ātri vien Dvīņi sajutīsies ierobežoti, bet Mežāzis necietīs Dvīņa vieglprātību un bezrūpību. Dvīņi vēlēsies, lai attiecībās viss ir viegli, bez dažādiem noslēpumiem un nesaprotamām jūtu izpausmēm, kas Mežāzim ir tik raksturīgas.

Mežāzis + Vēzis

Mežāzis varēs dalīties ar saviem sirds dziļākajiem pārdzīvojumiem kā ne pie viena cita, jo Vēzis ir izteikts empāts. Būtība visai lieliska savienība, tiesa, nepatikšanas sākas tad, kad Mežāzis parāda savu darbaholiķa dabu, bieži vien neveltot pietiekami daudz uzmanības Vēzim, jo viņš vēlēsies izjust vairāk mīlestības un kaisles. Ir labi, ja Mežāzis ir vīrietis, bet Vēzis – sieviete. Šajās attiecībās Vēzis no Mežāža var mācīties ļoti daudz, piemēram, savaldīt emocijas, neizrādīt tik izteiktu prieku vai bēdas (kas daudzus mēdz tracināt). Bet Mežāzim svarīgs būs Vēža atbalsts un rūpes, un šim lauciņam Vēzis ir kā radīts.

Mežāzis + Lauva

Lauva ir īsts uzmanības meklētājs, toties Mežāzis ir pilnīgs pretstats. Nav noslēpums, ka Mežāzim lielas problēmas sagādā Lauvas dabas izprašana. Mežāzim bieži vien nepieciešams atbalsts, toties Lauva nereti ir egoistiski noskaņots, tāpēc viņam būs jāiemācās Mežāzi atbalstīt un iedrošināt.

Būtībā pilnīgi atšķirīgas zīmes, bet, nevar teikt, ka šī savienība ir neiespējama.

Mežāzis + Jaunava

Šie cilvēki ir kā uz viena viļņa, jo abi nekur nesteidzas un izbauda katru kopā pavadīto mirkli. Uz šo, salīdzinoši lēno, attiecību pamata, viņi izveidot patiesu mīlestību un uzticību, kas viņu savienību padara grūtāk šķiramu. Viņi viens otram dod pietiekami daudz laika, lai atvērtos un pierastu, turklāt vērīgi klausās viens otrā. Var gadīties, ka viņiem attiecības nav primārā lieta, šie cilvēki nereti koncentrējas uz darbu un karjeru, kas viņus padara par lieliskiem darba partneriem un biznesa draugiem.  Ļoti veiksmīga savienība, laimīga ģimenes dzīve.

Mežāzis + Svari

Ja šīs attiecības būtu jāraksturo ar vienu vārdu, tad varētu teikt, ka tas ir – komplicēti. Tas, protams, nenozīmē, ka šīs attiecības nekad nevarētu izdoties, taču šis noteikti nav viens no labākajiem partneriem, kuru Svariem izvēlēties no visām Zodiaka zīmēm. Šīs zīmes nesaprot viens otra emocijas, turklāt, zināmas problēmas varētu būt ar komunikāciju. Lai vai kā, uzticības līmenis šajās attiecībās varētu būt salīdzinoši augstāks. Svari Mežāzim varētu likties stūrgalvīgi, šie cilvēki ir pārāk dažādi.

Mežāzis + Skorpions

Skorpions ar Mežāzi veido lielisku draudzību, turklāt, abas Zodiaka zīmes ir ļoti piesardzīgas un mērķtiecīgas. Šos cilvēkus varētu vienot labas darba un biznesa attiecības. Skorpions novērtēs Mežāža stabilitāti un apdomību, viņi viens no otra daudz mācīsies. Abi ir ļoti centīgi un apņēmīgi, vienmēr tiecas sasniegt nospraustos mērķus.

Ja šis pāris nolemj veidot ģimeni, tad variet būt droši – jums nekā netrūks, bērni būs ļoti mīlēti un jūs būsiet ne tikai kā mīlnieki, bet arī kā labākie draugi!

Mežāzis + Strēlnieks

Šīs nav ideālās attiecības, un tikai retos gadījumos abi izvēlēsies tajās palikt līdz mūža galam. Nav iespējams paredzēt stabilas attiecības, ja vien Mežāzis pats neizlemj tādas veidot, taču Strēlnieka optimisms un spēja otru sasmīdināt var stiprināt savstarpējo saikni tik ilgi, kamēr abi to vēlas.

Šīs attiecības parāda atšķirības starp ietiepību un apņēmību (Mežāzim) un neierobežotu entuziasmu (Strēlniekam). Ja arī abi varētu būt līdzīgi, viņiem ir pilnīgi atšķirīgs skatījums uz dzīvi.

Mežāzis + Mežāzis

Attiecības starp diviem Mežāžiem nav ideālas. Ja,saskaitot mīnusus, parasti veidojas pluss, tad šie cilvēki pilnībā pārvēršas, ja viņu dzīvē ienāk vēl kāds dominējošais Mežāzis. Viņi vienmēr sacentīsies par varu, un attiecībās tas arī novedīs pie nenovēršamajām beigām. Lai paliktu kopā, viņiem jāpavērš savi ragi pret kādu vai kaut ko citu un jāļaujas sajūtām, kas abiem ir vajadzīgas, lai atrastu līdzsvaru.

Mežāzis + Ūdensvīrs

Mežāzis un Ūdensvīrs var nebūt ieinteresēti veidot attiecības. Abas šīs zīmes pārvalda Saturns, taču tās ir pilnīgi atšķirīgas. Vislielākais izaicinājums šajās attiecībās ir emocionālā saikne. Ja viņi vēlas palikt kopā, Mežāzim nāksies nedaudz pacelties virs zemes, bet Ūdensvīram – nolaisties uz tās. Viņiem ir jāsatiekas kaut kur pa vidu, lai Mežāzis palīdzētu Ūdensvīram materializēt viņa idejas, bet Ūdensvīrs spētu palīdzēt Mežāzim ieviest vajadzīgās pārmaiņas dzīvē, lai uzsāktu kaut ko jaunu.

Mežāzis + Zivis

Attiecības starp Mežāzi un Zivīm var būt iedvesmojošas. Ja tāds cilvēks kā Mežāzis var tikt ievilkts trakā, aizraujošā un neparedzamā mīlas stāstā, tad to spēj izdarīt tikai Zivis. Mežāzis, savukārt, var sniegt Zivīm stabilitāti, mieru un atpūtu no viņu biežajiem emociju izvirdumiem. Viņš var palīdzēt Zivīm būt praktiskākām un reālistiskām, tikmēr paši jūtoties priecīgi un optimistiski.

Tomēr grūtības var sagādāt atšķirīgais pasaules redzējums un uzskati par reliģiju. Lai to pārvarētu, labākais risinājums ir abiem pajautāt sev– vai viņu uzskatu sistēma tiešām darbojas un vai tā ir arī otram cilvēkam. Tad var iemācīties respektēt otra uzskatus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru