Miega horoskops: lūk, cik daudz Tev vajadzētu gulēt!

 

AUNS

Maksimums 30 minūtes. Auns ir neapturams, viņa vēnās kūsā bērnam piemītoša enerģija, kas šīs zīmes pārstāvi var dzīt uz priekšu vairākas dienas no vietas. Protams, laiku pa laikam viņš zaudēs samaņu un nolīdīs savā migā, lai atgūtu spēkus, tomēr lielākoties viņš ir enerģijas pārpilns.

 

VĒRSIS

Labprāt gulētu visu dienu. Vērši ir slinki radījumi, ja vien viņi nav aizņemti ar uzkodu notiesāšanu uz ērtā dīvāna, tad viņi uz tā arī guļ. Vērsis mīl visu dienu pavadīt horizontāli, iepirkties internetā, lasīt grāmatas un klausīties iemīļotās dziesmas. Vai viņu kāds par to spēj vainot? Nebūt nē. Šīs zīmes pārstāvja dzīve atgādina nebeidzamu atvaļinājumu Palmbīčā.

 

DVĪŅI

Pietiek ar snaudu reklāmas pauzēs. Lasīšanas starplaiki un interneta pārlūkošanas pauzes ir lieliski piemēroti miegam, vismaz viņuprāt. Šī zīme necieš miegu, jo tas viņu atrauj no svarīgākām nodarbēm un informācijas gūšanas. Ja Dvīņi noguļ ko svarīgu?!

 

VĒZIS

Guļ vien tad, kad ir aizvainoti. Vēži ir rosīgi darboņi, kas vienmēr labo lietas mājās vai pievēršas apņēmīgu projektu veikšanai. Ja kāds no šiem plāniem neizdodas kā cerēts, Vēzis jūtas vīlies un atkāpjas. Viņš paslēpjas vienīgajā drošajā vietā – zem savas segas – un tup tur tik ilgi līdz atkal ir spējīgs parādīties sabiedrībā.

 

LAUVA

Miega karalis. Lauvai lauvas miegs. Šīs zīmes pārstāvis velta daudz laika miegam, turklāt viņam taču nepieciešams “skaistuma” miegs. Kā gan citādi viņš spētu izskatīties tik pievilcīgs?! Lai arī Lauva ir ekstraverta personība, viņš iekārto savā mājā vientuļu atpūtas stūrīti tikai un vienīgi sev, jo sevis palutināšana viņam ir īsta svētība.

 

Lasi vēl: Noguruma horoskops: Kā rīkojas katra Zodiaka zīme, kad ilgi nav gulējusi?

 

JAUNAVA

Ja ārsts iesaka gulēt astoņas stundas, tad Jaunava tā arī dara. Šīs zīmes pārstāvji noteikti nebūs tie, kas apzināti darīs pāri savai veselībai. Ja Jaunava negūs nepieciešamo miega daudzumu, viņa noteikti sevi bezgala daudz šaustīs par to, kādēļ palikusi nomodā tik vēlu.

 

SVARI

Šonakt gulēs divas stundas, bet nākamajā naktī 10, lai atjaunotu līdzsvaru. Svaru vienīgā prioritāte šajā dzīvē ir līdzsvara saglabāšana. Ja Svari šo nedēļu pavada zvilnējot uz dīvāna, nākamo viņi noteikti pavadīs svīstot sporta zālē. Svari par katru cenu centīsies atgūt zaudēto laiku.

 

SKORPIONS

Nevienam nav ne mazākās nojausmas. Šķiet, ka Skorpioni pēc darba dienas noslēgšanās nolien pagrabā esošajā zārkā un kā vampīri guļ tur līdz rītausmai. Šīs zīmes pārstāvju personīgie ieradumi ir noslēpums citiem.

 

STRĒLNIEKS

Pietiek ar piecām stundām. Strēlnieks ir tas tips, kurš var doties gulēt jebkur un jebkādā paskatā – pat ar ielas drēbēm mugurā. Viņa dzīve ir nebeidzama ballīte, jāizklaidējas cik vien spēka. Līdz esi uz sabrukšanas robežas. Tieši tādēļ Strēlnieks guļ kur un kā pagadās.

 

MEŽĀZIS

Par miegu svarīgāka ir gultasveļas kvalitāte. Mežāzis ir ambiciozs un smagi strādājošs. Lai gūtu naudu, viņš ir gatavs smagi strādāt. Lai arī cik daudz stundu naktī viņš pavadītu savā gultā, Mežāzis noteikti sev izvēlēsies tikai vislabāko gultasveļas. Nav svarīgs miega ilgums, bet gan sevis lutināšana – gluži kā pieczvaigžņu viesnīcā.

 

ŪDENSVĪRS

Agri dodas gulēt, lai agri celtos. Ūdensvīrs ir priecīgs, ja viņam vispār izdodas iemigt, viņa aktīvais prāts nereti traucē ķermeņa atpūtai. No otras puses – labākās idejas viņam ienāk prātā tieši sapņos.Visticamāk, ka Ūdensvīram uz naktsskapīša stāv piezīmju grāmatiņa un pildspalva, lai viņš nekavējoties spētu pierakstīt savas ģeniālās domas. Tiklīdz kā Ūdensvīrs pamodīsies, viņš šīs idejas pārvērtīs realitātē!

 

ZIVIS

Ja laimīgas, tad pietiek ar četrām stundām, bet ja depresīvas, tad gulšņās visas 15 stundas. Zivīm piemīt pārcilvēciska spēja iztikt vien ar minimālu gulēto stundu skaitu, kad tās ir laimīgas. Viņas spēj uzsūkt apkārtējo cilvēku sniegto enerģiju un pozitīvismu. Ja Zivīm neklājas tik labi, kā gribētos, viņas pazudīs siltajās segās, atkāpsies uz drošu vietu – savu privāto sapņotavu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru