Vedeklu horoskops – kādas ir tavas attiecības ar vīra māti, atbilstoši tavai zodiaka zīmei

Lai vai kā, šis horoskops attiecas teju uz visām sievietēm: vai nu tu kļūsi par mīļotā vīrieša sievu vai arī tu piedzīvosi, kad tavs dēls ir izvēlējies sievieti, ar ko saistīt savu dzīvi. Uzzini, ko no tā visa var sagaidīt!

Auns

Bezbailīgi iesaistās asās situācijās, bet pēc tam sāpīgi reaģē uz skarbiem vārdiem un stipriem kairinātājiem. Bieži ir impulsīva, nenoved iesāktas lietas līdz galam. Stūrgalvīga kā aita. Patīk vadīt – viņas priekšā ir jānoliek savu autoritāti, jo īpaši tāpēc, ka vecāki, ar kuriem viņai bieži vien ir sarežģītas attiecības, ir laimīgi, jo tika vaļā no viņas, kad izdeva pie vīra.

Vērsis

Mīl paēst, mēģina vairāk laika pavadīt mājās, kārto to, izpušķo, pieņem viesus. Neskatoties uz mierīgu raksturu un palēninātām reakcijām, ir ļoti emocionāla un nepamatoti greizsirdīga. Saglabā draudzīgas attiecības ar vīriešiem arī pēc kāzām. Ceļš uz viņas sirdi ir jābruģē ar dāvanu palīdzību – juvelierizstrādājumiem, izsmalcinātām un dārgām mantām utt.

Dvīņi

Var vienlaicīgi mazgāt veļu, vārīt zupu, mazgāt grīdu, skatīties televizoru un runāt par telefonu. Praktiska, ir unikālas dotības tirdzniecības jomā – ir gan nauda, gan ģimene ir pabarota, gan prece vesela. Visu bojā viņas asā mēle un nenogurdināma ziņkārība. No šādām sievietēm nešķiras, no viņām aiziet klusām. Ja spēs. Bet vispār viņu vīriem reti kad rodas tamlīdzīgas domas.

Vēzis

Kaķenīte uztver ģimeni kā vietu, kur var atsēdēt un izgulēties. Noslēgta, ļoti piesardzīga, ar attīstītu intuīciju. Piemīt pārmērīgs īpašnieciskums, ir tendence krāt. Jauc jēdzienus “mans” un “svešs”, tādēļ gadās nesaskaņas ar vīramāti. Pie iepazīšanās ar viņu ir svarīgs pirmais iespaids, kuru grūti izmainīt vēlāk.

 

Lai lasītu rakstu, velc uz augšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru