Mīlestības horoskops 2. maijam

Vēzis
Tu sevi pazaudēsi domājot par vēlmēm un fantazējot. Ja tava sirds alkst pēc kāda konkrēta cilvēka, tu laiku pavadīsi sapņojot par to, ko tu ar šo cilvēku varētu darīt, kurp doties un ko piedzīvot kopīgā nākotnē. Lai kaltu tik tālus nākotnes plānus, būtu nepieciešams nostiprināt attiecības ar sev tuvo cilvēku.

Lauva
Tev patīk iedomāties neierobežotās iespējas, kuras tev varētu piedāvāt visums, šķiet, ka šodien ļausi sev aizceļot tālākajā sapņu zemes nostūrī. Tavs partneris īsti nezina, kā tevi šobrīd uztvert. Vienā brīdī tu viņiem soli visu Pasauli, bet citā tu atrodies pats savās personīgajās debesīs.

Jaunava
Tagad ir īstais laiks mest pie malas visas šaubas un uztraukumus, kas saistīti ar tavu mīļoto cilvēku. Ja esi noraizējies vai vainojis savu partneri par lietām, pie kurām viņš nav vainīgs, tad šīs darbības jāpārtrauc. Tā vietā, lai sūdzētos, labāk kopā ar partneri dodies vakariņās, kuras viņš ir pelnījis.

Svari
Šodien mīlestība būs intensīva un brīnišķīgi romantiska. Tev patiks apmeklēt restorānus un atpūtas vietas, bet vairs nebūsi tik ieinteresēts, kad uzzināsi, ka tam visam ir sava cena. Iespējams, ka labāk pirms došanās kaut kur būtu iepriekš uzzināt, kas īsti notiek.

Skorpions
Ir īstais brīdis, lai uzvilktu brīnišķīgi romantisku tērpu, nevis ierasto, melno apģērbu. Iespējams, ka nolemsi novilkt arī savas melnās brilles un atbrīvoties no akmenī cirstā smaida, kas liedz citiem noteikt, vai tu esi laimīgs, vai arī tev ir anatomisks defekts. Vismaz reizi dzīvē, esi iemīlējies!

Strēlnieks
Ja ir kādi noslēpumi, kurus tu nestāsti savam mīļotajam cilvēkam, tu jutīsies vainīgāks nekā parasti. Kaut kas raisīs tevī dažāda veida emocijas. Vienā mirklī jutīsies tā, it kā gribētu visu atklāt, bet nākamajā domāsi, ka tas ir mazsvarīgi. Saglabā svaigu galvu un nākamreiz pieņem pārdomātākus lēmumus.

Mežāzis
Kārtīgi nopēti savas personīgās attiecības un pārdomā savus motīvus, kas liek tām nestāvēt uz vietas. Ja dziļi sirdī zini, ka neesi bijis patiess pret sevi, tad ir pienācis īstais brīdis pārdomām. Vai nu atjauno balansu vai pieņem lēmumu izbeigt attiecības.

Ūdensvīrs
Dažkārt pilnmēness izspēlē ar mums jokus, bet citreiz tas uzbur tādu atmosfēru, kuru cildina mīlestības dzejoļos. Pastāv brīnišķīga gaisotne, lai tu pateiktu ko tādu, ko vēlākos randiņos vari nožēlot. Ķeries pie romantiskajām lietam, bet ņem vērā, ka nevajadzētu pārlieku aizrauties.

Zivis
Tu jūties ļoti romantiski un vēlies atstāt labu iespaidu uz kādu, kas tev ir ļoti tuvs. Ir piemērots brīdis, lai viņu uzaicinātu pie sevis ciemos, kā arī radītu vidi, kas liktu mīļotajam cilvēkam atslābināties un būt tādam, kāds viņš patiesi ir. Ļauj šīs dienas maģijai stiprināt starp jums esošo saikni un nestu jums abiem daudz laimes nākotnē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru