Mīlestības horoskops nedēļai (19. – 25. septembris)

Auns

Ja pieķer sevi ilgi un dikti prātojam par kādu draugu vai romantisko partneri, tev būtu jāpārstāj domāt un jāķeras vērsim pie ragiem. Nedēļas enerģija tevi patiesi iepriecinās, bet būtu labāk, ja tu noskaidrotu, kāda patiesība ir situācija starp jums. Tiklīdz būsi to noskaidrojis, varēsi sapņot, cik vien vēlies.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (19.09. – 25.09)

Vērsis

Tu spēsi ieraudzīt, kā pašreizējās attiecības tevi ietekmē un vai tas tev nāk par labu. Ja viens otra sabiedrībā jūtaties laimīgi, tad viss kārtībā. Taču, ja viens no jums vai arī abi kaut ko patur pie sevis, tad labāk esiet godīgi viens pret otru.

Dvīņi

Tu vēlēsies noslēpt kādu apkaunojošu patiesību ar baltajiem meliem. Ja kādu laiku tas strādā, tad drīz vien otrs cilvēks pamanīs, ka kaut kas nav īsti pareizi. Labāk būtu godīgi visu pateikt, pat ja tas kādu laiku liek justies nepatīkami.

Vēzis

Raugies nākotnē kopā ar savu partneri! Nekoncentrējies uz pagātnē notikušajām lietām, bet gan virzies uz priekšu, neatskatoties! Nesteidzies, meklējot atbildes! Esi mierīgs un rodi balansu!

Lasi arī: Mīlestības horoskops rudenim; uzzini, kas tevi sagaida šajā gadalaikā!

Lauva

Izjutīsi pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību, kas vainagosies ar attiecībām vai vismaz labu laika pavadīšanu. Attiecībās esošajiem ieteicams klausīt sirdij, bet arī pilnībā neizslēgt loģisko domāšanu. Meklējiet balansu starp šīm lietām!

Jaunava

Ja tu zaudēsi pacietību, tu vari reaģēt pārlieku asi, it īpaši tādēļ, ka tev nepatīk atstāt lietas pusratā. Planetārā enerģija liks dzirkstelēm kļūt par liesmām, tev jābūt īpaši uzmanīgam, lai neizspertu kādu netaktisku piezīmi nevietā, jo to var neuztvert kā joku.

Svari

Tu vēlēsies izbeigt attiecības, kas rada tik vien kā mokas. Iespējams, ka jau esi saticis kādu citu, kas šķiet daudz saderīgāks dažādās jomās. Vari doties citā attiecību virzienā, viss noritēs gludi, ja vien izpratīsi, kādēļ tev tas ir vajadzīgs un kādēļ sper šo soli.

Skorpions

Planētu izvietojums liek tev šaubīties par kādām romantiskām attiecībām. Šobrīd tavs prāts izmisīgi skrien pāri visām iespējamām problēmām. Šāda domāšana neko labāku nepadarīs, bet no otras puses, tev jābūt reālistiskam. Iespējams, ka tev vienkārši laiks jāpavada vienatnē un pēc pāris dienām ja jutīsies daudz labāk.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām septembris būs visveiksmīgākais

Strēlnieks

Tu vari iedomāties visu kas ir saistīts ar pašreizējām attiecībām, bet realitātē tas neko nemainīs un neatrisinās. Nefantazē tik daudz un izvērtē attiecības tādas, kādas tās ir. Tas arī palīdzēs virzīties uz priekšu. Iepazīties šajā nedēļā būs vieglāk kā parasti, tāpēc izmantojiet šo iespēju, lai patīkami pavadītu laiku un meklētu savu otro pusīti.

Mežāzis

Planētu izvietojums tevi mudinās tiekties uz izaugsmi, kā arī, jutīsi vēlmi atstāt pagātni aiz muguras, virzoties uz briljanta skaidro nākotni. Tā ir vienreizēja iespēja doties jaunā virzienā un izlemt, ko tu vēlies darīt ar savu dzīvi, kā arī, nolemt, kādas attiecības tu vēlies veidot turpmāk.

Ūdensvīrs

Tu vēlēsies veikt izmaiņas savā attieksmē pret kādu konkrētu cilvēku. Tas nav nekas slikts, bet tu sapratīsi, ka vēl neesi izmantojis visu potenciālu un vēl joprojām ir lietas, kuras jūs kopā varat izzināt. Šis ir piemērots laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu un stiprinātu starp jums esošo saikni.

Lasi arī: Mēneša horoskops septembrim – uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Zivis

Tu vēlēsies veikt izmaiņas savā attieksmē pret kādu konkrētu cilvēku. Tas nav nekas slikts, bet tu sapratīsi, ka vēl neesi izmantojis visu potenciālu un vēl joprojām ir lietas, kuras jūs kopā varat izzināt. Šis ir piemērots laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu un stiprinātu starp jums esošo saikni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru