Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (22.-24.jūnijs)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns

Aktivitāte ir ļoti svarīga mīlestībā un attiecību veidošanā. Centies palūkoties uz lietam no mīļotā cilvēka perspektīvas, tomēr neaizmirsti arī par savām vajadzībām. Iegūstiet balansu un dariet kopā lietas, ka liek jums justies laimīgiem, tas kultivēs jūsu vislabākās īpašības.

Vērsis

Tev tiks dota iespēja savam mīļotajam cilvēkam parādīt to, cik ļoti viņš tev rūp. Ja tiešām vēlies uzlabot esošās attiecības, tad šis būtu piemērots laiks, lai ieviestu pārmaiņas. Tam nav jābūt nekam ārkārtējam, liec mīļotājam saprast, ka viņš tiek mīlēts.

Dvīņi

Ja tev rodas iespēja runāt ar mīļoto cilvēku, tad labi apdomā, ko tu viņam soli. Tu vari apsolīt visu Pasauli, bez jebkāda nodoma tik daudz dot. Labāk piedāvā mazāk, nekā tik daudz, cik nespēsi nodrošināt. Vismaz šādi neviens netiks aizvainots.

Vēzis

Kaut kas liks tev justies nemierīgākam, kā ierasts. Iespējams, ka jutīsies garlaikots un vēlēsies darīt kaut ko aizraujošu. Tā vietā, lai liktu mīļotajam cilvēkam aizpildīt robu, mēģini pats būt interesantāks. Tā ir universāla atbilde.

Lauva

Parasti tu spēj lieliski organizēt savu laiku un izmantot enerģiju, tu dari to tik efektīvi, ka spēj pilnībā izmantot visus šos resursus. Tas var nozīmēt, ka esi aizrāvies ar kādām attiecībām, kas apdraud dziļas jūtas tevī. Tās var krietni patērēt tavus resursus, tādēļ labi apzinies, ko tu dod.

Jaunava

Dodies ārpus mājas un satiec cilvēkus. Ja labu laiku esi iesprūdusi “bedrē”, tad kāds notikums tev var palīdzēt izveidot jaunas attiecības, tu satiksi kādu ļoti īpašu personu. Pieņem uzaicinājumus, nevis izdomā attaisnojumus.

Svari

Izmanto savu šarmu un visintriģējošāko uzvedību, lai ap pirkstu aptītu savu partneri. Šī ir tā reize, kad pareizais smaids var atnest tev visu, ko vien vēlies. Ar pareizajiem vārdiem, vari iegūt pat vairāk.

Skorpions

Piemērots laiks, lai ar savu mīļoto cilvēku runātu par dažādām tēmām, sākot ar fiziskām, līdz pat metafiziskām. Ja jums jau ir labas attiecības, tad laiku pavadīsiet visai jautri, ja nē, tad jums vajadzētu pārrunāt šādas tādas lietas, jo ātrāk, jo labāk!

Strēlnieks

Starp tevi un tavu otro pusīti gaidāmi zināmi sarežģījumi, bet tas nav nekas tāds, ar ko nevarēsi viegli tikt galā. Tev būtu sev jāpajautā, vai esi apmierināts atrodoties šajās attiecībās, esi pilnība atklāts par šo tematu. Vēlāk pateiksi sev paldies, jo būsiet kļuvuši daudz tuvāki.

Mežāzis

Runāts nekad nav par daudz, tomēr, šoreiz mīļotajam cilvēkam būs apnicis runāt par jūsu mīlas dzīves plusiem un mīnusiem. Tas iedrošinās tevi iedegt vel spēcīgāku liesmu, cenšoties atgūt mīlestību, kādu jutāt attiecību sākumā. Tev ir viss, kas nepieciešams tā paveikšanai – baudiet viens otra sabiedrību un esiet laimīgi!

Ūdensvīrs

Tu būsi atvērts pret cilvēku, kurā esi “ieķēries”, līdz šim būsi izvairījies no šī cilvēka sabiedrības, jo juties nobijies. Lai arī sirds dauzīsies kā negudra, atklāsi, ka šoreiz neesi tik kautrīgs, un spēj paust savas jūtas. Uz priekšu!

Zivis

Būtu muļķīgi likt satraukties mīļotajam cilvēkam. Noteikti “uzpeldēs” zināmas problēmas, bet tādēļ nav jākļūst pārlieku emocionālam. tev nav arī jāizliekas, ka jūti to, ko nejūti. Ja spēsi atrast līdzsvaru starp savām vēlmēm un harmonijas radīšanu, tad būsi padarījis lielisku darbu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru