Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

AUNS

Šis mēnesis Auniem būs notikumiem, pienākumiem, darbiem un piedzīvojumiem bagāts, ka bieži vien jutīsies pārguris, lai ar partneri nodotos intīmiem brīžiem. Lai vai kā, novembra vidus attiecībās solās būt pozitīvāks – Auniem radīsies jaunas enerģijas rezerves, kad viņš kvēli kāros pēc dažādiem eksperimentiem gultā.

Šomēnes īpašu uzmanību ieteicams veltīt savām un partnera sajūtām – pārliecinies, ka jūs pārrunājat dažādas problēmas un pārpratumus, kas skar jūsu attiecības! Šajā mēnesī attīstīsies jūsu komunikācija līdz neverbālam līmenim – pieskārieni, skūpsti, smiekli un viss pārējais gūs jaunu garšu.

Ja esi brīvs, tad Novembrī tev ir visas iespējas iepazīties ar kādu interesantu cilvēku! Iespējams, ka jūsu vecuma starpība sākotnēji liksies tev neierasta.

VĒRSIS

Šis mēnesis Vēršiem mīlas jomā spēlēs lielu lomu, jo tieši novembrī nostiprināsies saikne ar partneri, uzradīsies vēlme pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar viņu, tāpēc vakari divvientulībā ir ļoti ieteicami. Arī sekss būs neaizmirstams un ļoti juteklis, tas palīdzēs tev “atslēgties” no pienākumiem un stresa.

Brīvajiem Vēršiem pastāv iespēja iemīlēties kādā cilvēkā, kurš viņam jau ir pazīstams. Jebkuras attiecības – romantiskas vai draudzīgas, novembrī kļūs ciešākas un spēcīgākas.

DVĪŅI

Tev šomēnes ieteicams neizrādīt savu ievainojamību un vājumu, vēl jo mazāk – sarunās iepīt savus bijušos partnerus un tos salīdzināt ar pašreizējo.

Lielas problēmas attiecībās sagādās tavs lepnums, tāpēc met to pie malas, un ieklausies, kas tavam partnerim sakāms. Mēģiniet problēmas risināt to saknē, nevis tikai virspusīgi tās apspriest!

Brīvajiem Dvīņiem ieteicams nesacerēties, bet gan mazliet nogaidīt – iespējams, ka cilvēks, kuru tu noskatīsi, nejutīs pret tevi to pašu. Bet, ja jutīs, tad nevajag šo procesu paātrināt ar pārlieku lielu uzmākšanos vai izteiktu intereses izrādīšanu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru