Mīlestības horoskops novembrim: Kas tevi šomēnes sagaida?

 

VĒZIS

Dāsnums un tolerance palīdzēs attiecībās virzīties uz augšu, kā arī tava spēja pielāgoties jauniem apstākļiem tik tiešām palīdzēs tavam partnerim. Harmonijas labad būsi gatavs pievērt acis uz dažādiem sīkumiem, un koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgs.

Ģimenes dzīvē būsi pozitīvi noskaņots, un motivēsi savus mīļos darīt lielas lietas! Daudzi brīvie Vēži novembrī izveidos jaunas un ilgnoturīgas attiecības.

LAUVA

Pēdējie mēneši Lauvām ir bijuši salīdzinoši smagi attiecību jomā, un novembrī vairākas problēmas solās atrisināties. Tiesa, ne pašas no sevis, būs jāiegulda laiks un pūles, lai šīs attiecības nostiprinātu un padarītu īpaši harmoniskas. Lai vai kā, šķitīs, ka ar partneri esat uz viena viļņa, un viens otru lieliski saprotat.

Brīvajām Lauvām šis ir īstais laiks un vieta, kad iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Kas zina, varbūt to vidū uzradīsies arī tavs liktenīgais?

JAUNAVA

Kā jaunām, tā arī jau ilgāku laiku esošām attiecībām, palīdzēs mīļums, dāsnums un sava veida spontanitāte. Novembrī jutīsies īpaši jauns un traks, kad vēlēsies izmēģināt to, ko līdz šim nebiji paspējis, radīsi jaunus veidus, kā izbaudīt mīlestību un pieķeršanos.
Ieteicama būs erotisko grāmatu un filmu izpēte – iedvesmai un sevis izglītošanai! Šomēnes ar partneri ieteicams izmēģināt jaunas un trakas lietas!

Ja Jaunavas novembrī izlems veidot attiecības, tad tās solās būt visai ilgnoturīgas un dinamiskas. Iespēju iepazīties būs ļoti daudz, taču izmantot tās vai ne, paliks tavā ziņā!

SVARI

Šis attiecībās būs visai nopietns mēnesis – meklēsi stabilitāti, apdomību un stipras saistības. Īpaši nelaimīgu tevi padarīs tava partnera uzvedība, vēl jo vairāk, ja tā būs vieglprātīga un bērnišķīga.

Tavs nogurums, vieglā aizkaitināmība un jūtība uz nelieliem sīkumiem liks reaģēt asi. Šis visnotaļ nesolās būt viegls mēnesis. Iespējams, ka brīžiem jutīsies nemīlēts un nenovērtēts – svarīgi būtu izrunāties un meklēt vidus ceļu. Pārliecinies, kā jūtas tavs partneris, nevis domā tikai par sevi!

Brīvie Svari šomēnes var atraidīt vairākus cilvēkus, vienkārši nospriežot, ka viņi nav pietiekami labi. Pirms izdari priekšlaicīgus secinājumus, iepazīsti cilvēku tuvāk! Iespējams, ka rūgti maldīsies!

SKORPIONS

 Šomēnes attiecībās būsi izteikti pašaizliedzīgs, kad vēlēsies, lai partnerim ir labi, un ne tik ļoti iespringsi par savām iegribām. Attiecībās šomēnes klāsies diezgan labi, turklāt, spēja komunicēt ar partneri par dažādiem notikumiem, palīdzēs šīs attiecības uzlabot. Radīsies īpaša vēlme viņa izpalīdzēt ar dažādiem darbiem un pienākumiem, ko viņš ļoti novērtēs.
Skorpions parasti nesaka to, ko nedomā, tāpēc, ja viņš beidzot ir saņēmies pateikt “Es tevi mīlu”, tad tā patiešām arī ir! Partnerim šie vāri būtu jānovērtē, nevis jāuztver kā joks vai kaut kas nenopietns.

STRĒLNIEKS

Novembrī centies būt īpaši godīgs un atklāts pret savu partneri. Strīdos šoreiz tev nudien ieteicams piekāpties, ja vēlies šīs attiecības noturēt.

Lai vai kā, nemēģini partnerim uzplīties ar naudas prasīšanu nevajadzīgām lietām, kaut arī tiešām vēlēsies tikt palutināts. Ja iespējams, tad šomēnes neuzbāzies partnerim ar to, ka tevi nepieciešams kaut kādā veidā palutināt.

Brīvie Strēlnieki mīlas jomā var būt nedaudz atturīgi, iespējams, ka jaunu attiecību veidošana aizņems vairāk laika, nekā iepriekšējo veidošana.

MEŽĀZIS

Šomēnes vēlēsies pārkāpt kādu no nerakstītajiem likumiem un izmēģināt kaut ko traku, pavadot vairāk laika ar draugiem, nekā ar savu partneri. Lai vai kā, tas attiecībām nenāks par ļaunu – iespējams, ka jums jau sen bija nepieciešams pavadīt laiku atsevišķi.

Kas attiecas uz seksu, šomēnes centieties koncentrēties uz ilgāku priekšspēli un fantāzijas attīstīšanu! Ieteicams izmēģināt kaut ko jaunu, vai, ja esi pietiekami nobriedis tam, tad kaut kādā veidā pārsteigt savu partneri ar kaut ko vēl nebijušu un jūsu starpā neizmēģinātu!

Tie Mežāži, kas tikai nesen uzsākuši attiecības, novembrī var uzzināt daudz ko jaunu un pārsteidzošu par savu partneri – tas būs gan saviļņojoši, gan mazliet traucējoši un nomācoši, jo ar labas informācijas uzzināšanu nāk arī kas slikts.

ŪDENSVĪRS

Šomēnes, iespējams, ka attiecībās saskarsieties ar kaisles trūkumu, taču veltīsiet vairāk uzmanības citām lietām, kuras jums abiem ir ļoti svarīgas attiecību veidošanā. Piemēram, komunikācija būs visai laba, daži pāri var pat uzsākt kādu kopīgu projektu vai sadarboties kāda mērķa sasniegšanā.

Īpaši veiksmīgas būs tās attiecības, kurās starp partneriem ir liela vecuma starpība. Tāpat arī attāluma attiecības uzlabosies. Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad ieteicams dodies kādā kopīgā izbraukumā!

ZIVIS

Sievietēm novembrī ieteicams pārdomāt savas attiecības ar tēvu, un to, kā tās ietekmē tavas partnerattiecības. Nāksies saprast, ka ir kļūdas, kuras tu turpini atkārtot atkal un atkal. Būs situācijas, kurās būs jācīnās ar sevi – pašpārliecinātības trūkums un citas lietas, kuras citi parasti nesaskata.

Negaidi varoni, kurš tevi izglābs! Šoreiz būs jābūt stipram un jāglābj pašam sevi!

Neveido jaunas attiecības, kas kalpotu tev par plāksteri, mēģinot dziedēt vecās mīlestības rētas. Tad labāk esi viens!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru