Mīlestības horoskops 10. jūnijam

Vēzis Mīlestība var būt dažāda, bet šobrīd tā ir nedaudz svārstīga. Ja kāds cenšas tev pielabināties un panākt, ka piekrīti viņa piedāvājumiem, neļauj sevi tik viegli ietekmēt, ja vien tiešām nevēlies doties šajā virzienā.

Lauva Tu vēlēsies noslēpt kādu apkaunojošu patiesību ar baltajiem meliem. Ja kādu laiku tas strādā, tad drīz vien otrs cilvēks pamanīs, ka kaut kas nav īsti pareizi. Labāk būtu godīgi visu pateikt, pat ja tas kādu laiku liek justies nepatīkami.

Jaunava Ja šovakar dosies uz randiņu, tad, iespējams, radīsies maldīgs priekšstats par otru cilvēku. Savās domās iztēlosies gluži vai ideālo partneri, taču būs vajadzīgs laiks, lai viņu pa īstam iepazītu, pirms varētu spriest, vai tas ir vai nav tavs īstais.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (6.jūnijs – 12.jūnijs)

Svari Attiecību jomā tev varētu rasties šaubas par šķietami saprotamām lietām. Jūs abi izbaudāt laiku, ko pavadāt kopā, taču nespējat vienoties par nākotnes plāniem. Neuztraucies par to, jo tad radīsies vēl lielāki sarežģījumi. Ar laiku viss atrisināsies.

Skorpions Neļauj uzkrītošām detaļām aizēnot to, kāds cilvēks ir patiesībā. Ja nesen esat satikušies, tad, iespējams, nezini visu patiesību par viņu, tāpēc nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgus lēmumus, kas skar jūsu kopīgo nākotni. Vispirms tev viņš kārtīgi jāiepazīst.

Strēlnieks Tu varētu pārprast kāda vārdus vai rīcību. Ja dodies uz ballīti un tava simpātija labprāt iesaistās sarunā, smaida, māj ar galvu un šķietami izrāda interesei, tas nenozīmē, ka uzreiz vēlas ar tevi satikties. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus.

Lasi arī: Vasaras horoskops – karjera un mīlestība

Mežāzis Šī vakara randiņā tu varētu saskarties ar pretējiem uzskatiem un vērtībām, kā rezultātā varētu veidoties nesaskaņas. Ja cienāt viens otru, tad noteikti atradīsiet kopīgu valodu, un vakars tik un tā būs izdevies.

Ūdensvīrs Neļauj šīs dienas enerģijai tevi ievirzīt nepareizajās sliedēs. Ja attiecības ir tikko sākušās, tad, iespējams, atklāsi, ka otrs nav gluži tāds, kā tev pirms tam likās. Varbūt tas ir abpusēji, tāpēc esiet godīgi viens pret otru.

Zivis Tev būs iespēja ieraudzīt otru cilvēku pilnīgi citā gaismā. Iespējams, nāksies mainīt iepriekšējos uzskatus, jo tie var izrādīties nepatiesi. Savā ziņā tas var jūs satuvināt, taču var arī radīt lielāku distanci. Galvenais šajā situācijā ir visu izrunāt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 6. jūnija līdz 12. jūnijam

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru