Mīlestības horoskops 10. maijam

Vēzis
Šķiet, ka visi tavi pūliņi uzsākt sarunu ar kādu tev tuvu cilvēku cieš neveiksmi, tādēļ par tiem pagaidām jāaizmirst. Tu spēsi saskatīt, ko tu dari nepareizi, tādējādi liekot otram cilvēkam justies neērti. Galu galā tev izdosies iecerētais – uztraukumam nav pamata!

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā (09.05. – 15.05.)

Lauva
Šodien jutīsies atsvešināts no pārējiem, it īpaši no sava partnera. Šķiet, ka, lai arī ko tu darītu, neviens tevi nedzird un netiek uztvertas tavas bažas. Jums abiem jāpavada laiks vienatnē, lai jūs labāk saprastos un atkal būtu viena komanda.

Jaunava
Lai arī attiecībās esi ļoti rūpīgs, tev šoreiz liksies, ka tavi centieni tikt klāt sev tuvajam cilvēkam, tiks bloķēti. Tev nāksies ieskatīties sejā konkrētām bailēm, kas likušas tev turēties tālāk mirkļos, kad esi vēlējies tuvību. Izprotot šo konfliktu sevī, tu spēsi sadziedēt vecās brūces.

Svari
Ja šovakar dodies uz kādu saviesīgu pasākumu, tad tevi sagaida piedzīvojums. Cilvēki sagrupēsies dīvainos bariņos, tu neko tādu nebūsi gaidījis. Ņem vērā, ka cilvēks, ar kuru apmeklē šo pasākumu var būt derīgs tikai šim pasākumam un labāk viņu pēc tam aizmirst.

Skorpions
Šodien jūtas sit augstu vilni. Ja atrodies attiecībās, tad tavs mīļotais cilvēks varētu būt pārsteigts par to, cik patiesībā dziļas ir tavas emocijas. Ja uzsāc jaunas attiecības, tad pirms pilnībā izkrati savu sirdi, padomā divreiz. Tu atklāsi, ka viss nav tā, kā tev šķita.

Strēlnieks
Šodien iespējama saspīlējumu veidošanās starp tevi un mīļoto cilvēku, it īpaši, ja šodien abi ļausiet vaļu jūtām. Labāk atbrīvojieties no liekās enerģijas sportojot vai darot kaut ko aktīvu. Tas jūs satuvinās, nevis radīs pamatu strīdiem.

Mežāzis
Šodien tevi pāršalks visai dīvainas emocijas. No vienas puses tu vēlēsies radīt pārmaiņas, lai atrisinātu kādu ilgstošu problēmu, bet no otras puses, nedz tu, nedz tavs mīļotais cilvēks nevēlas radīt vēl lielākas problēmas. Jūs vēlēsieties, kaut lietas notiktu pašas no sevis.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Ūdensvīrs
Ja šodien no gultas izkāpsi ar labo kāju, kopā ar savu otru pusīti lieliski pavadīsi laiku. Koncentrē savu enerģiju uz aktivitātēm un nostipriniet starp jums esošo saikni. Ja vēlies pamēģināt ko nebijušu, tad šis ir īpaši piemērots mirklis, lai to darītu. Atslābinies un baudi dzīvi!

Zivis
Tu ievērosi, ka jūti pašpārliecinātības zudumu attiecībās, tas ir ļoti neierasti. Tu vairāk apzināsies savas kļūdas, ja ļausi sev tās piedzīvot. Patiesību sakot, tas var būt pirmais solis, lai saprastos ar partneri. Nebaidies no tā, kas šodien tev stāsies pretī, mācies no notiekošā.

Lasi arī: Nedēļas horoskops – sāc visu no jauna! (09.05. – 15.05.)

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru