Mīlestības horoskops 11. aprīlim – nomierinies!

Vēzis. Ilgstošas pārmaiņas tavā attieksmē gaidāmas jau visai drīz. Tu sapratīsi, kādēļ nonāc vienādās attiecībās. Lēnām tu spēsi saskatīt zināmu sistēmu, kas šķitīs visai loģiska. Labās ziņas ir tās, ka spēsi ko darīt šo attiecību labā. Jūties iedvesmots pārmaiņām!

Lauva. Tu pilnībā saproti, ka visam ir savs augšanas un attīstības cikls, arī attiecībām. Planētu izvietojums šodien demonstrēs šādu ciklu. Šķiet, ka jūs abi vēlaties krasi atšķirīgas lietas. Tomēr, ja aplūkosi situāciju dziļāk, atklāsi, ka patiesībā tas, ko vēlaties, vieno jūs abus.

Jaunava. Planētu izvietojums liks tev saprast, kādēļ vēlies šo konkrēto cilvēku savā dzīvē. Ar tavām attiecībām saistīti divi lieli konflikti. Tu vēlies un tajā pašā laikā nevēlies saistošo cilvēku. Vienīgais veids, kā risināt samilzušo problēmu ir pacelties visam pāri un nekļūt emocionāli saistītam.

Svari. Lai arī šodien nespēsi izlemt, kā rīkoties, planētu izvietojums liks tev izprast kā iekļauties un kur meklēt risinājumu. Par spīti tam, ka šķitīs neiespējami kaut ko lietas labā darīt šobrīd, tu zināsi kā rīkoties, kad pienāks īstais brīdis.

Skorpions. Planetārais izvietojums nesīs iespēju satuvināties ar kādu fascinējošu cilvēku. Uzmanies, jo gaidāma krietna konkurence. Lai arī kā, tava šarmantā izskata un prāta kombinācija palīdzes tev uzvarēt pārējos konkurentus. Ja vien lemt ļausi savam sirdsāķītim, viss noritēs kā vēlies. Tomēr, lieki savu veiksmi neizaicini!

Strēlnieks. Astrālais izvietojums padarīs šo par ļoti īpašu dienu. Mīļotie cilvēki un draugi būs īpaši mīloši un centīsies tev izdabāt, cik vien tas ir viņu spēkos. Ja meklē mīlestību, tad šis ir īstais brīdis randiņiem. Apmeklē izstāžu zāles vai mākslas galerijas, jo tur esošie cilvēki būs tavi dvēseles radinieki.

Mežāzis. Tevi piesaistīs kāds cilvēks, kuru tu nespēj izmest laukā no galvas. Planētu izvietojums raisīs situācijas, kurās tu būsi gatavs darīt visu iespējamo un neiespējamo, lai šis īpašais cilvēks tevi uzaicinātu uz randiņu. Tev būs lielākas iespējas īstenot savas ieceres, ja nomierināsies, pretējā gadījumā, vari sirdsāķīti aizbiedēt.

Ūdensvīrs. Ir tikai divi varianti, vai nu tu gribi iegūt visu, vai arī neiegūt neko. Planētu izvietojums palīdzes tev iemācīties sabalansēt savas vēlmes. Galu galā tu sapratīsi, ka šādas krasas reakcijas tev nepalīdzēs. Tu sapratīsi, ka bieži vien problēmu cēlonis ir tava attieksme, tas liks tev mainīties.

Zivis. Planētu izvietojums palīdzēs tev pieņemt mīlestību daudz reālistiskākā līmenī. Parasti tavas attiecības ir piedzīvojumi nezināmā virzienā un visai bieži, tiklīdz piedzīvojums kļūst garlaicīgs, tu vēlies izbēgt un doties pavisam citā virzienā. Beidzot tu ievērosi, cik tava rīcība ir muļķīga un centīsies laboties, turpmāk uzvedoties pienācīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru