Mīlestības horoskops 11. jūlijam

Vēzis Ja jau labu laiku esi vēlējies pavadīt laiku kopā ar savu mīļoto cilvēku, izbaudot ideāli romantisku atmosfēru, tad tev vajadzētu izmantot šodienas doto iespēju, lai piepildītu savas vēlmes. Noorganizē vakariņas sveču gaismā kādā omulīgā restorānā, vai arī radi romantisku atmosfēru mājās. Izmanto viegli krītošu audumu, maigu apgaismojumu un brīnišķīgus aromātus, lai šī nakts būtu neaizmirstama.

 

Lauva Kaut kas liek tev domāt, ka kādas attiecības ir patiesi iespējamas, tās varētu patiesi uzplaukt. Tomēr, pirms tu meties pie attiecību veidošanas un nolem, ka šīs būs īstās un vienīgās, velti laiku sev. Tas vai nu uzlabos visu vēl vairāk, vai arī liks tev ieraudzīt ko tādu, kas iepriekš nav nonākušas tavā redzeslokā.

 

Jaunava Tu aizmirsīsi par veselo saprātu, jo tevi pāršalks kaisles vilnis, tas pārsteigs ne tikai tevi, bet arī tavu partneri. Tu zaudēsi savaldīšanos un ļausi vaļu iztēlei, nevis atmiņu atsaukšanai, lai izlemtu kā turpināt šīs attiecības. Kamēr abi nezaudējat realitātes sajūtu, viss būs kārtībā.

 

Svari Šodien īpaši izteikts būs domu lidojums. Ja iepriekš esi daudz domājis par kādu īpašu cilvēku, ar kuru tu vēlētos veidot intīmākas attiecības, tad tagad jutīsi, ka ilgas pēc šī cilvēka kļūst nekontrolējamas. Ja turēsies pie tā, kas ir patiess, tad tev nav par ko uztraukties. Bet, ja viss tiek bakstīts uz izdomātām vēlmēm, tad būsi nonācis nepatikšanās.

 

Skorpions Ja pirmo reizi dodies uz randiņu ar kādu īpašu cilvēku, tad esi īpaši piesardzīgs. Tevi ātri var ievilināt intensīva situācijā, kas izrādīsies nestabila, pretēji tam, ko iedomājies iepriekš. Diskusijas nebūs visai auglīgas. Ļauj attiecībām attīstīties dabiski.

 

Strēlnieks Iespējams, ka nonāksi romantiskā situācijā, kurā kāds vēlas vilkt ādu tev pāri acīm, apmuļķojot tevi. Tādēļ, neesi naivs un neej ceļu, kuru ejot, tu jūties kaut nedaudz neērti. Šajā brīdī cena būs augstāka, nekā tā, kuru esi gatavs maksāt. Pagaidām, uztver visu mierīgi.

 

Mežāzis Šodien tavs temperaments nebūt nebūs tik mierīgs un piezemēts kā parasti. Ja esi nonācis jaunās attiecībās, soļo uzmanīgi, lai izvairītos no negaidītām bedrēm. Ja jau esi pastāvīgās attiecībās, nesteidzies un neapsūdzi partneri lietās, ko viņš nemaz nav izdarījis. Pirms ko saki vai dari, padomā kārtīgi.

 

Ūdensvīrs Šodien notiks intriģējošas un dziļi romantiskas situācijas. Ja apmeklē kādu ballīti un meklē mīlestību, neaizraujies ar pirmo cilvēku, kurš tev piedāvā to, ko tu vēlies. Tur noteikti slēpjas kāds āķis, kuru tu sākotnēji nevarēsi uziet. Izbaudi pasākumu, bet neatdod savu sirdi.

 

Zivis Tev tiek dota iespēja pavadīt brīnišķīgi romantisku dienu, ja izspēlēsi pareizi savas kārtis. Pastāv potenciāla iespēja, ka satiksi kādu cilvēku, kas apgriezīs tavu dzīvi kājām gaisā. Tomēr, tu nedrīksti steigties, it īpaši situācijās, kuras tevi padara bažīgu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru