Mīlestības horoskops 11. maijam

Vēzis
Šī ir dīvaina ģeniālā un smaga darba kombinācija, papildus negaidīts, bet liktenīgs notikums sasauks kopā dažādus cilvēkus. Šīs dienas planētu izvietojums tuvā nākotnē garantē randiņu, kas nelīdzināsies nevienam citam. Tev patiks katra šī piedzīvojuma minūte.

Lauva
Šodien ļoti svarīga būs oriģinalitāte, tu nevēlēsies palikt mājās, darot kaut ko garlaicīgu. Tāpat tu nevēlēsies būt kopā ar garlaicīga un vienveidīga dzīvesveida piekritējiem. Iespējams, ka tev nepieciešams laiks, ko pavadīt vienam vai arī lieti noderēs pozitīva intelektuāla stimulācija. Dodies laukā un esi tad, kas esi.

Jaunava
Vēlme būt harmonijā ar citiem cilvēkiem šodien būs ļoti spēcīga. Tev par pārsteigumu konfliktsituācijas atrisināšana satuvinās tevi un mīļoto cilvēku. Notikumu attīstība sekmēs kāda lēmuma pieņemšanu. Gaidāmas patīkamas pārmaiņas.

Svari
Šodien planēt izvietojums liks domāt, ka gaidāmas dubultas nepatikšanas. Tu jau atkal nespēj izlemt par labu vienai nostājai pret mīļoto cilvēku. Lai arī mīļotais ir apmulsuma skarts, tev jāieklausās savā sirdsbalsī un rīkoties pēc tās ieteikumiem. Ja darīsi to, ko tavs prāts uzskata par pareizāko, nonāksi strupceļā.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Skorpions
Tev tiek dota atļauja darīt visu, ko vēlies, ir tikai viens nosacījums: tev jāatzīstas mīļotajam cilvēkam tajā, par ko jūties mazliet vainīgs. Notikušā pārrunāšana mierīgā atmosfērā visu saglābs. Pēc tam varēsi turpināt savas dienas gaitas un dienas baudīšanu.

Strēlnieks
Šodienas repertuārā gaidāms nopietns interešu konflikts. Tev jākoncentrējas uz attiecību saglabāšanu un problēmu atrisināšanu, lai sasniegtu harmoniju. Tas nozīmē, ka būs mazliet vairāk jāpastrādā. Ja varēsi visu apvienot, diena būs izdevusies, bet vakars ļoti īpašs.

Mežāzis
Pagātne būs atradusi veidu, kā ienākt tagadnē un pretendēs arī uz tavu nākotni. Tevi pārņems kāda ideja, ar mīļotā cilvēka palīdzību tev izdosies to loģiski noformulēt un pārvērst plānā. Darot to kopā jūs izbaudīsiet kopā pavadīšanas laiku.

Ūdensvīrs
Šodien ļoti svarīga būs komunikācija, it īpaši, ja vēlies pavēstīt kaut ko mīļotajam cilvēkam. Tev nāksies riskēt, lai tevi ievērotu tev vajadzēs būt mazliet savādākam, nāksies izcelties. Oriģinalitāte palīdzēs garantēt randiņu ar sirdsāķīti.

Zivis
Ja vēlies atstāt labu iespaidu uz kādu tavā sirdī iekritušu cilvēku, tev nāksies iegadāties kādu interesantu dāvanu, lai ievilinātu viņu savās lamatās. Tai nav jābūt dārgai dāvanai, tomēr tai noteikti jābūt oriģinālai un personiskai. Patiesībā, jo dīvaināka dāvana, jo labāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru