Mīlestības horoskops 12. septembrim

Vēzis Tev tiks dota iespēja piedzīvot visslēptākās fantāzijas. Ja jau atrodies tuvās attiecībās, tad ir īstais brīdis radīt romantisku atmosfēru, nav svarīgi, vai tas notiek mājās, vai tuvu pie dabas. Tu vari dabūt visu, ko vēlies. Izbaudi šo mirkli!

Lauva Šodien par tavu labvēlību gādās svētie spēki, tie tev dāvās mīlestību, kuru tu slepenībā jau sen esi lūdzis. Šis cilvēks netiks tev pasniegts izskatoties pēc Holivudas zvaigznes, viņš izskatīsies visai parasts. Tev būs nepieciešama intuīcija un nosodošā prāta apspiešana, lai ievērotu nākamo mīlestību.

Jaunava Tava nevainojamībā intuīcija cietīs sakāvi. Parasti tev labpatīk ieturēt distanci un būt ledaini vienaldzīgam, tevi šokēs tas, ka kāds tevi var nonest no kājām un tu nespēj tam pretoties. Iespējams, ka šoreiz tev šai sajūtai vienkārši jāļaujas.

Svari Tavas domas par jūsu attiecībām var krasi atšķirties no mīļotā cilvēka domām. Kāds nesens strīds ir licis jums atsvešināties, un jūs neuzdrīkstaties viens ar otru komunicēt. Ja jūs abi neesat vienaldzīgi, nāksies vien veidot tiktu pretī mīļotajam. Vienīgi runājot jūs varat atrisināt savas domstarpības.

Skorpions Tevī ir iesakņojušās domas par attiecībām, kurās atrodies. Ja nesen esi saskāries ar grūtībām, tu pievērsīsi lielāku uzmanību kopīgajām problēmām, nevis pozitīvajām emocijām, ar kurām dalāties. Pie labāka rezultāta nonāksi, ja runāsi par savām iecerēm un bailēm. Tev jāsper pirmais solis, tas nebūt nav tik grūti.

Strēlnieks Planētu izvietojums iedrošinās tevi nopietni padomāt par dažādiem savas sociālās dzīves aspektiem, ka arī par kādu afēru, kas nesen notikusi. Jūs abi esat nonākuši pie secinājuma, ka vēlaties attiecības ko vairāk, tomēr skatoties no otras puses, esat pārliecināti, ka lēmuma pieņemšanu spēs ietekmēt arī draugu un kolēģu viedoklis. Seko savai sirdsbalsij.

Mežāzis Starp tevi un mīļoto cilvēku var rasties saspīlējumi. Planētu izvietojums liks runāt par to, cik daudz laika tu pavadi darbā un cik velti ģimenei. Skaidrs, ak tu par daudz strādā. Kā jau vienmēr, arī šoreiz palīdzes atklātas sarunas un vienošanās par risinājumu. Neciet klusu – tas padarīs visu vēl sliktāku.

Ūdensvīrs Esošais planēt izvietojums iedrošinās tevi domāt par tavu un mīļotā cilvēka attiecību nākotni. Ja esat domājuši par saiknes stiprināšanu, tad šī ir piemērota diena, lai apspriestu lietas, kas varētu situāciju uzlabot. Ja vēlies nonākt pie kādiem secinājumiem, tad neņem vērā tik vien kā šodienas diskusiju. Neaizmirsti par visu labo, kas noticis.

Zivis Tevi spēs apburt kāds cilvēks, kuru pie normāliem apstākļiem tu pat neievērotu. Virzies uz priekšu uzmanīgi – viss var būt pavisam savādāk, nekā šķiet. Lai arī šis cilvēks būs patiesi valdzinošs, neskati grāmatu pēc vāka. Tas nenozīmē, ka tu nebūsi laimīgs, vienkārši pārliecinies, ka nebūs nevajadzīgu starpgadījumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru