Mīlestības horoskops 13. jūlijam

Vēzis Šodien kalsi plānus un daudz domāsi. Tu kopā ar mīļoto cilvēku jutīsi atbilstošu noskaņojumu, lai apsēstos un darinātu radošus plānus. Būsi noguris no esošās situācijas un cerēsi, ka ledus beidzot sakustēsies, jūs abi vēlēsieties runāt ar cilvēkiem, kas šajā ziņā varētu palīdzēt.

Lauva Šonedēļ tu izbaudi klimatu, romantiku un visu apkārt esošo, arī šī diena nebūs izņēmums. Planētu izvietojums satuvinās tevi un mīļoto. Lēnām, bet pārliecinoši! Tu dod priekšroku šādam tempam, nevis lietu sasteigšanai. Tas tev dod pārliecību un garantijas. Beidzot tavas vēlmes tiks piepildītas.

Jaunava Planētu izvietojums ir iemesls tam, kādēļ tu vilcinies saraut saites ar kādu cilvēku. Tu esi pieradis pie šī cilvēka – tu zini kā viņš reaģēs, zini viņa ieradumus, manieres un jūties ar viņu labi. Tā tu domāsi šodien, bet tavs dabiskais nemiers rītā jau radīs jaunu realitāti.

Svari Ja tu meklē romantiku, kas tev būtu pa prātam, tad nesteidzies nekur. Vienīgās attiecības, kuras var būt ilgtspējīgas ir tās, kuras jau ilgst labu laiku, kā arī tādas, kurās tu vari paredzēt, ko tavs partneris darīs kādā konkrēta situācijā. Ja nevēlies negaidītus pārsteigumus, pagaidi, līdz uzradīsies tev piemērots kandidāts.

Skorpions Tev var rasties iespaids, ka kāds, kuru tu slepenībā iekāro kļuvis vēss un atturīgs. Planētu izvietojums liecina par to, ka šo cilvēku mazliet mulsina tavs dabiskais siltums un entuziasms. Patiesībā viņš/-a ir “ieķēries” tevī, bet nervozitāte dara savu. Dod šim cilvēkam laiku un viss notiks tā, kā tu vēlies.

Strēlnieks Šodien planētu izvietojums ir ideāls randiņam ar kādu konkrētu cilvēku. Jūs jau esat dibinājuši savā starpā platonisku draudzību, bet abi zināt, ka patiesībā esat gatavi uz ko vairāk. No citu cilvēku skatu punkta šķiet, ka esat svešinieki, jo neizrādāt pārlieku lielas pieķeršanās pazīmes. Tomēr, jūs abi labi zināt, ka iekšienē jūsu jūtas ir patiesi dziļas un nozīmīgas.

Mežāzis Lietas progresēs visai lēni un tavās attiecībās iestāsies tāda kā dīkstāve. Tur nepalīdzēs arī planētu izvietojums. Pat tad, ja spersi samierniecisku soli mīļotā cilvēka virzienā, viņš var to nepieņemt. Iespējams, ka jums abiem nāktu par labu pauzes paņemšana un pārdomu brīdis. Labākās atbildes parasti atnāk pašas.

Ūdensvīrs Tev nāksies mežģīt mēli, lai pievērstu kāda cilvēka uzmanību. ne tikai tas vien, tev nāksies pārliecināt viņu, ka tu esi dziļi ieinteresēts attiecību veidošanā, esi neatkarīgs, ambiciozs un gatavs par sevi pastāvēt. Šķiet, ka prasības ir visai augstas, labāk padomā divreiz, pirms sper soli šo attiecību virzienā.

Zivis Planētu izvietojums liks attiecībām attīstīties jaunā virzienā. Ienākot praktiskuma un piezemētības elementam, cilvēki vairs nevēlēsies klausīties tavos solījumos. Visi, kas ar tevi saistīsies gaidīs to, ka vienmēr spēsi turēt savu vārdu. Pārliecinies, ka tu to tik tiešām spēj.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru