Mīlestības horoskops 13. jūlijam – ir vērts būt piesardzīgam!

Uzzini, kas šodien mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās!

Auns Par spīti taviem centieniem, šodien kāds īpašs cilvēks uzzinās, ko tu pret viņu jūti. Viņš zina, ka tava sirds, patiesībā liesmo gluži kā elles ugunīs.

Vērsis Ja socializējies ar nolūku atrast romantisku partneri, tad nesteidzies. Kāds īpašs cilvēks var izrādīties pavisam savādāks, kā domāji.

Dvīņi Ja tiecies ar kādu cilvēku, centies viņu vērtēt skeptiskāk, pirms apsoli kaut ko, padomā divreiz.

Vēzis Tev tiks dota iespēja piedzīvot visslēptākās fantāzijas. Ja jau atrodies tuvās attiecībās, tad ir īstais brīdis radīt romantisku atmosfēru, nav svarīgi, vai tas notiek mājās, vai tuvu pie dabas.

Lauva Tu vari dabūt visu, ko vēlies. Izbaudi šo mirkli! Mīlestībā nedrīkst zaudēt cerību, jo, ja tā zūd, tad līdzi tai aiziet viss…

Jaunava Tavas domas par jūsu attiecībām var krasi atšķirties no mīļotā cilvēka domām. Kāds nesens strīds ir licis jums atsvešināties, un jūs neuzdrīkstaties viens ar otru komunicēt.

Svari Tevī ir iesakņojušās domas par attiecībām, kurās atrodies. Ja nesen esi saskāries ar grūtībām, tu pievērsīsi lielāku uzmanību kopīgajām problēmām, nevis pozitīvajām emocijām, ar kurām dalāties.

Skorpions Jūs abi esat nonākuši pie secinājuma, ka vēlaties attiecības ko vairāk, tomēr skatoties no otras puses, esat pārliecināti, ka lēmuma pieņemšanu spēs ietekmēt arī draugu un kolēģu viedoklis. Seko savai sirdsbalsij.

Strēlnieks Attiecībām interesanta diena. Pie labāka rezultāta nonāksi, ja runāsi par savām iecerēm un bailēm. Tev jāsper pirmais solis, tas nebūt nav tik grūti.

Mežāzis Esošais planēt izvietojums iedrošinās tevi domāt par tavu un mīļotā cilvēka attiecību nākotni. Ja esat domājuši par saiknes stiprināšanu, tad šī ir piemērota diena, lai apspriestu lietas, kas varētu situāciju uzlabot.

Ūdensvīrs Starp tevi un mīļoto cilvēku var rasties saspīlējumi. Planētu izvietojums liks runāt par to, cik daudz laika tu pavadi darbā un cik velti ģimenei.

Zivis Tevi spēs apburt kāds cilvēks, kuru pie normāliem apstākļiem tu pat neievērotu. Virzies uz priekšu uzmanīgi – viss var būt pavisam savādāk, nekā šķiet.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru