Mīlestības horoskops 15. augustam

Vēzis Šodien mīlas dzīve būs ļoti kaislīga. Ja ar kādu satiecies pirmo reizi, tad šī būs neaizmirstama pieredze. Svarīgi, lai katram no jums būtu lieliska humora izjūta, jo ķircināsiet viens otru ilgi un dikti. Šodienas aktuālākās tēmas būs dzīves jēga un hokejs.

Lauva Šodien varēsi atbrīvoties, nesaasinot savus refleksus. Apkārt sastapsi kaislīgu enerģētiku, kurai būs grūti pretoties. Ja dodies izklaidēties, tad sagatavojies cīņai ar sevi, jo kāds tevi centīsies savaldzināt. Ja nepretosies, tevi gaidīs gards kumoss.

Jaunava Uz taviem pleciem būs vairāk, nekā tu spēj nest. Ja šobrīd satiecies ar vairāk kā vienu partneri un to visu mēģini apvienot ar darbu un brīvā laika pavadīšanu, diez ko labi tev neveiksies. Nav jēgas neko slēpt; labāk būt atklātam un izbaudīt to, kas tev ir, kamēr tev tas vēl ir.

Svari Šodien būs grūti iesaistīt diskusijās mīļoto cilvēku. Jums būtu noderīgi vienam otru iepazīt arī neatrodoties vienam otra apskāvienos, bet iesaistīties citās aktivitātēs. Tādējādi, iepazīsiet vien otru no pavisam cita skatu punkta.

Skorpions Tevi būs pārņēmis nemiers, bet tu spēsi tam pretoties. Ja jau labu laiku meklē kādu īpašu cilvēku, ar kuru dalīt savu dzīvi, tad tev vajadzētu laiku biežāk pavadīt ārpus mājas, tādējādi varēsi iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Vislabāk būtu, ja tu pievienotos kādai grupai, ar kuru tevi vieno kopīgi hobiji vai intereses.

Strēlnieks Mīlestība un romantika ir visai bīstamas lietas. Iespējams, ka satiksi kādu cilvēku, kura nodomi ir tik vien kā īslaicīgi. Ja vēlies izklaidēties, nevis veidot nopietnas attiecības, tad tu vari vienkārši labi pavadīt laiku. Tomēr, ja nevēlies, ali tev tiktu salauzta sirds, neiesaisties afērās ar šo cilvēku.

Mežāzis Šobrīd tava mīļotā cilvēka piedurknē var būt paslēpti daudzi pārsteigumi. Tomēr, šodien gaisā virmos saticība un laime. Ja ir kas apspriežams, pataupi to vēlākam laikam. Jūs abi būsiet optimistiski noskaņoti. Izmantojiet šo patīkamo laiku lietderīgi.

Ūdensvīrs Uzlabo savu veselību – apmeklē sporta zāli. Ja jūties nomākts vai esi sliktā formā un tev šķiet, ka neviens tev nepievērš uzmanību, sāc darīt kaut ko lietas labā jau šodien. Iztēlojies sevi nākotnē un to, kāds vēlies izskatīties, tādā veidā spēsi vislabāk koncentrēties uz sekmīgu rezultātu sasniegšanu.

Zivis Šī ir lieliska diena mīlestībai un visam, kas ar to saistīts. Ja jau atrodies ilgstošās attiecībās, tad pavadiet laiku kopā, darot kaut ko patiesi aizraujošu. Ja meklē mīlestību, tad vislabākā vieta, kur to atrast šodien būs sporta zālē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru