Mīlestības horoskops 16. augustam

Vēzis No šodienas astrālā izvietojuma var sagaidīt visu ko. Ja dodies ballēties, tev izdosies satikt kādu tik pat šausmīgu un neciešamu cilvēku, kāds esi pats. Tu vari sēdēt stūrī un apspriest savus ideālus, radikālos ieradumus, jums abiem kopā būs jautri!

Lauva Šodienas astrālais izvietojums iedrošinās doties ārpus četrām sienām un izbaudīt jautrību. Pamēģini peldēt citos ūdeņos, nevis tajos, kuros pierasts. Kas attiecas uz mīlas dzīvi, ja tu ietērpsies savam augumam visglaimojošākajās drēbēs, noteikti satiksi sev nepieciešamo cilvēku.

Jaunava Mīlestībā veiksmi garantē esošais astrālais izvietojums. Tu kopā ar mīļoto cilvēku varu atslābināties, tajā pašā laikā atrodot pietiekoši daudz lietu, kas jūs izklaidēs. Ja vēlies kļūt populārāks, atceries, ka šeit lieti noderēs joki. Tādā veidā varēsi piesaistīt cilvēku uzmanību un iemantot popularitāti.

Svari Planētu izvietojums vēsta par jautrību un smieklu devu. Liec lietā šo brīnišķīgo iespēju, parādi savu lielisko humora izjūtu. Ja esi aizmirsis, cik līksma var būt jokošana, tad atgādini to sev mazliet paķircinot savu sirdsāķīti.

Skorpions Ja šodien nesapratīsi kādu joku, domāsi, ka ar tevi īsti kaut kas nav kārībā. Pie esošā planētu izvietojuma mīļotā cilvēka humora izjūta liks vēlēties ko vairāk. Ja jūti, ka šoreiz tiek pārkāpta robeža, iespējams, ka esi pelnījis smieties pēdējais. Šo joku šis cilvēks nekad neaizmirsīs.

Strēlnieks Esošais planetārais izvietojums radīs iespēju no sirds izpriecāties un izsmieties. Ja tu kopā ar sirdsāķīti dodies pirmajā randiņā, iespējams, ka nonāksiet līdz humoristiskām debatēm par dzīves un mīlestības nozīmi. Pārliecinies, ka pēc tam aizved šo cilvēku pastaigā mēnessgaismā, citādi abi palaidīsiet garām iespēju izbaudīt romantisku gaisotni.

Mežāzis Kāda intriģējoša saruna pavērs ceļu kāda īpaša cilvēka iepazīšanai. Pie esošā astrālā izvietojuma saņemsi daudz siltuma un tiksi patiesi novērtēts. Atklāsi, ka jauniepazīta sirdsāķīša sabiedrībā tu jūties pacilāts un tev šķiet, ka dzīve patiesi ir lieliska. Tu atklāsi arī to, ka jūs abi iedrošināt viens otru paveikt lielas lietas.

Ūdensvīrs Planētu izvietojums šodien smīkņās par tavām jūtām, labāk neseko pūlim, tas neiedrošinās jēgpilnu rīcību. Ja vēlies piesaistīt mīlestību un mainīt kaut ko savā dzīvē, uzvedies kā pārliecināts indivīds. Esi drosmīgs un tici, ka pārmaiņas nāks par labu.

Zivis Ja šodien satiec kādu dīvainu cilvēku, nesāc smieties. Tev vajadzētu saglabāt mieru un dot viņam iespēju izpaust to, kas slēpjas aiz dīvainās čaulas. Planētu izvietojums vēsta, ka tas būs kas ļoti pievilcīgs, patiesībā tevi satiktais cilvēks tik ļoti spēs aizraut, ka būsi viņā iemīlējies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru