Mīlestības horoskops 16. jūnijam – paud savas jūtas!

Vēzis Tu radīsi iemeslu, lai izburtos cauri savai vecajai telefonu un adrešu grāmatiņai vai foto albumam, tas būs saistīts ar senām atmiņām, kas pēkšņi ienākušas prātā. Seja no pagātnes liks apdomāt kādu šķiršanos. Iespējams, ir pienācis laiks atkal satikties un uzzināt, vai kas ir mainījies.

Lauva Šodien būs grūti sadalīt laiku tā, lai tā būtu pietiekoši gan darbam, gan privātajai dzīvei. Tavs publiskais un sociālais tēls raisa bažas mīļotajā cilvēkā. Tam var tikt pāri runājot, kā arī ieklausoties mīļotā teiktajā. Visam nepieciešama pareizā perspektīva, saprašanās tiks augstu vērtēta.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ veiksies mīlestībā (13.06. – 19.06)

Jaunava Tu esi spējīgs izveidot intensīvas situācijas, bet biežāk izvēlies palikt vienaldzīgs, ieturot “viegli nāk, viegli iet” attieksmi. Šodien labāk ļauj savām jūtām vaļu. Tu palaidīsi garam lielisku iespēju, ja mierīgi noskatīsies, neko nedarot. Paud savas jūtas un iznākums tevi ļoti apmierinās.

Svari Mīļotais cilvēks domā par kaut ko nopietnu, tu drīz atklāsi, ka viņa plāns ir ko vērts. Tomēr, lai to īstenotu, tev nāksies uzņemties lielākas saistības. Tas būs īsts pārbaudījums jūsu attiecībām. Ja esi gatavs tam – tev jāpiekrīt. Ieklausies sirdsbalsī.

Skorpions Šodien jutīsi intensīvu pievilkšanās spēku pret kādu nesen ievērotu personu. Tevi pie šī cilvēka vilktin velk, par spīti tam, ka nemaz nepazīsti viņu. Citā līmenī tev šķiet, ka ļoti labi viņu pazīsti un šī sajūta liek jums pievilkties kā magnetizētiem.

Strēlnieks Tavās attiecībās ir brīnišķīgs maigums un kaisle. Tu esi sasniedzis stadiju, kurā vēlētos uzņemties nopietnākas saistības. Esi pašpārliecināts un drošs! Esi priecīgs! Iespējams visai drīz gaidāms salds medusmēnesis.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (13.jūnijs – 19.jūnijs) 

Mežāzis Tu vari izrādīt to, ka novērtē mīļoto cilvēku, iegādājoties kādu burvīgu nieciņu mājām. Neatkarīgi no tā, vai dzīvojat kopā, dāvana būs tieši laikā, ieteicams dāvināt gaumīgu mākslas darbu, skulptūru vai ceļojumu suvenīrus. Tas ne tikai palīdzēs saglabāt siltās jūtas, bet arī padarīs tevi laimīgu.

Ūdensvīrs Šodien pagātne atgriezīsies pie tevi sentimentālā un nostaļģiskā formā, tu satiksi kādu agrāk ļoti tuvu cilvēku. Tā būs interesanta tikšanās, šķiet, ka tagad jums ir daudz vairāk kopīga, nekā bija agrāk. Pēc tikšanās tiks pavērta jauna lappuse dramatiskā sāgā.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (13. jūnijs – 19. jūnijs)

Zivis Šodien izjutīsi sadarbības piegaršu. Ja nesen radies konflikts, tad to var atrisināt paskaidrojot ko tev viss nozīmē un dziedējot “plīsuma vietas” attiecībās. Uzsākt šo procesu ir viegli, vajadzīga tikai vēlme un labā griba to darīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru