Mīlestības horoskops 17. jūnijam

Vēzis Šodien planētu izvietojums liks tev sajust, ka par spīti tam, ka attiecībās pagaidām kaut kā svarīga trūkst, tās sāk attīstīties pareizajā virzienā. u piedzīvo ikdienišķās satikšanās perioda beigas un jauna, dziļāka attiecību perioda sākumu. Tu drīz apjautīsi, ka patiesībā jūs esat lieliski saderīgs pāris.

Lauva Ja jūties kaut mazliet apspiests, tad zini, ka pie tā vainojams astrālais izvietojums. Tas nebūt nav slikti, jo pēdējā laikā tu esi sevi krietni nodzenājis, it īpaši attiecību jomā. Tagad vari veltīt laiku sev, lai relaksētos un atslābinātos kā vien tīk. Pēcāk tu jutīsies daudz labāk.

Jaunava Šodienas planetārais izvietojums neienesīs tava dzīvē dinamiku, tomēr tas nākotnē solīs maigu pieķeršanos un spēju dalīties domās ar tuvāko un mīļāko cilvēku pasaulē. Pastāv iespēja, ka dosieties uz kādu īpašu vietu, lai baudītu brīnišķīgas vakariņas, čukstot viens otram ausī jaukas lietas.

Svari Tev būs grūti izlemt, ko iesākt attiecībā uz savu mīlas dzīvi. Nav tā, ka jūties nomākts, tu vienkārši nespēj izprast notikumu secību. Planētu izvietojums padara mīļota cilvēka sūtītos signālus neizprotamus. Turies, viss drīz nostāsies savās vietās.

Skorpions Astrālais izvietojums šķitīs apgaismojošs, īpaši attiecību kontekstā. Lai arī dienu uzsāksi vēl apjukušāks kā parasti, neziņas mākonis izzudīs, ieviešot skaidrību. Panākumu atslēga slēpjas vēlmju izpratnē. Viss ir vienkārši – ne vairāk un ne mazāk kā pienākas!

Strēlnieks Fantāzijas ir daļa no tavas emocionālās zemapziņas. Šīs dienas planētu izvietojums liecina par to, ka vēlēsies īstenot vienu vai vairākas iztēlotās iedomas. Aprīko telpu tā, lai tā pilnība atbilst tavām vēlmēm un pārsteidz mīļoto cilvēku, atklājot, ka tevī kūsā tāda pat kaisle, kā attiecību sākumā. Abi būsiet patīkami pārsteigti.

Mežāzis Planētu izvietojums liks tev padomāt divreiz pirms svarīga lēmuma pieņemšanas attiecību jomā. Šajā punktā tava rīcībā vēl nav visi svarīgākie fakti, pat tad, ja domā, ka steigšus kas jāmaina. Nemāni sevi, labāk nepievērs pārlieku lielu uzmanību šai lietai, ļauj atbildei atrasties pašai.

Ūdensvīrs Negaidi pārāk daudz aizrautības vai kaisles jaunajās attiecībās, īpaši jau esošā planētu izvietojuma dēļ. Ja vēlies pienācīgi izbaudīt šo dienu, tad dari visu, kas nepieciešams, lai bruģētu stabilu ceļu nākotnei. Vienalga, vai tas nozīmē praktisku lietu izrunāšanu, vai viedokļu apmaiņu, dari to. Varbūt šīs darbības izklausās garlaicīgas, patiesībā tās ir ļoti nozīmīgas.

Zivis Planētu izvietojums dos tev iespēju piebremzēt un izprast pārsteidzīgo lēmumu virknējumu jaunajās attiecībās. Tev nepieciešams laiks, lai aptvertu notiekošo un izlemtu, kā rīkoties tālāk. esi pacietīgs, kārtīgi apdomā pirms pieņem galīgo lēmumu, lai nenožēlotu iznākumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru