Mīlestības horoskops 17. maijam

Dvīņi

Kāds, kuru agrāk pazini var atkal ienākt tavā dzīvē. Sākumā no šīs domas vien tev kļūs baisi, bet tad tu atklāsi, ka abi esat krietni mainījušies kopš pēdējās tikšanās reizes. Jums izdosies atjaunot savas attiecības, kuras uzskatījāt par pilnīgu un galīgi izbeigtām.

Vēzis

Planētu izvietojums liecina, ka tev ir labas iespējas veikt nozīmīgas pārmaiņas esošajās attiecībās. Sākotnēji jūs abi varētu pavadīt laiku vienatnē, lai savienotos ar iekšējo radošuma garu, tas stiprinās jūsu saikni un dos iespēju dalīties ar brīnišķīgiem mirkļiem.

Lauva

Tu vēlēsies darīt kaut ko savādāku un visai aizraujošu, to nosaka planētu izvietojums. Kas attiecas uz romantiku, tu nebūsi tik romantisks, kā ierasts. Tomēr, tu iesaistīsies aktivitātēs, kas vedīs tevi piedzīvojumos, tas būs aizraujoši un oriģināli.

Jaunava

Ja plānoji doties ārpus mājas kopā ar sirdsāķīti, negaidi, ka šī tikšanās būs ļoti gluda, jo planētu izvietojums paredz, ka šodien var notikt dažādas negaidītas situācijas. Ja tu spēj tikt gala ar šiem šķēršļiem un saglabāt pozitīvu noskaņojumu, tu satiksi cilvēkus, kas palīdzes tev atklāt daudz jauna un interesanta.

Svari

Planētu izvietojums nodrošinās iespēju attiecībās iegūt to, ko sen jau vēlējies. Kāds no satiktajiem cilvēkiem palīdzes atrisināt pārdomas par bijušajām attiecībām un to rezultātu. Domā par iespējām, kuras vēlies realizēt tuvākā nākotnē. Galvenais radīt pēc iespējas aizraujošākas skices.

Skorpions

Slepenībā tev patīk būt šokētam, lai arī tu to neatzīsti. Planētu izvietojums garantēs tev lielāku pārsteigumu, nekā gaidīji. Tā būs tikšanās ar kādu normāla paskata cilvēku, kuram patiesībā ir unikāla attieksme pret dzīvi. Gatavojies arī revolūcijai mīlas dzīvē!

Strēlnieks

Esošā astrālā enerģija liecina, ka tev būs pa galam apnikušas vecās attiecības, tu meklēsi kaut ko diametrāli pretēju. Tu sapratīsi, ka pastāvīgi esi bijis kopā ar viena tipa cilvēkiem, tā vietā, lai izpētītu tos, kas ir savādāki. Centies tikties ar tiem, kuru viedoklis krasi atšķiras no tava.

Mežāzis

Pārsteidzoša tikšanās darbā padarīs tavu dienu jaukāku, ka ierasts. Astroloģiskais izvietojums nodrošinās jaunu vēsmu ienākšanu tavā dzīvē. tev tiks dota vienreizēja iespēja iepazīt mīļoto cilvēku no cita skatu punkta. Gaidāmi patīkami piedzīvojumi.

Ūdensvīrs

Šodien tiks izjaukta tava līdzsvara un harmonijas sajūta, pie tā vainojams planētu izvietojums. Tam nebūt nav jābūt nepatīkamam notikumam, ja vien tu to tādu nepadarīsi. Ierastā attiecību rutīna tiks pārtraukta, jūsu komunikācija uzlabosies, nevis pasliktināsies.

Zivis

Esošais planētu izvietojums dos tev iespēju izmēģināt jaunas lietas kopā ar mīļoto cilvēku. Ja esi pieradis pie zināmas rutīnas, apsver iespēju darīt kaut ko radikāli atšķirīgu. Šodien vari satikt cilvēku, kurš būs gluži kā svaigs gaiss. Laipni lūgts būs viss, kas tevi iedvesmo.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru