Mīlestības horoskops 18. jūlijs – 24. jūlijs

Auns Šis ir piemērots laiks, lai kopā darītu kaut ko aizraujošu, nākamajos randiņos būs par ko parunāt. Izdomā kādu spēli, vai kopīgiem spēkiem radiet gleznu, vai izbaudiet deju nodarbības. Lai arī kas tas būtu, jautrība sitīs augstu vilni.

Vērsis Tu domāji, ka zināji, kur atrodies attiecībās, tomēr šonedēļ tu jutīsies visai apjucis. Nav jēgas meklēt jēgu tur, kur tās nav. Tā visu var padarīt tikai sliktāku. Izbaudi šo nedēļu daloties iztēles augļos, necenties noskaidrot, kas ir kas.

Dvīņi Šonedēļ notiks iesaistīšanās jaunos paziņu lokos. Būtu lieliski, ja tu dotos tur, kur spēj būt atvērts jaunām un aizraujošām lietām. Iespējams, ka kāda tikšanās liks tavai sirdij pukstēt straujāk un acīm ieraudzīt dzīvi no pavisam cita skatu punkta.Viss, kas palīdzēs paplašināt tavas apziņas robežas, noteikti ir vērtīgs.

Vēzis Tevi piesaistīs viss neparastais, unikālais un oriģinālais kādā cilvēkā. Tevi saistīs tieši šī cilvēka smalkās īpašības un raksturs kombinācijā ar spēcīgi jūtamu magnētismu. Tu jutīsies gluži kā transā ieslīdzis – mēģini vismaz vienu kāju atstāt uz zemes.

Lauva Šis ir īstais brīdis, lai rakstītu kādam mīļam cilvēkam mīlestības vēstuli un paustu tajā visdziļākās jūtas. Tev bieži ir grūti paust savas emocijas, kā arī, lai tu tās atzītu, jājūtas pilnīgi droši, tādēļ šis ir ideālais vaids, kā to darīt. Atbilde nebūs ilgi jāgaida.

Jaunava Šobrīd mīlestība un romantika nebūs karstākie temati, tomēr tev šāds lietu sadalījums patīk. Ir pietiekoši daudz iespēju satikt jaunus cilvēkus, flirtēt, socializēties, cik vien uziet. To visu var darīt gan klātienē, gan ar interneta starpniecību. Tie, ar kuriem iepazīsies būs ļoti sirsnīgi un atsauksies tavām vēlmēm.

Svari Apkārt virmos salda un gādīga atmosfēra. Mīļotais cilvēks vēlēsies ļoti praktiski demonstrēt savu mīlestību, piemēram ar dāvanām, masāžu vai došanos uz kādu romantisku restorānu. Šī ir lieliska iespēja, lai patiesi parādītu ko viens pret otru jūtat.

Skorpions Šonedēļ nepieciešama dzeja un romantika. Tu vari uzaicināt ciemos sirdsāķīti un pagatavot romantiskas vakariņas divām personām, varat baudīt šampānieti un zemenes ar putukrējumu. Radi maģisku atmosfēru ar aromātiskām eļļām, maigu apgaismojumu un daudz spilveniem. Šīs nedēļas naktis noteikti paliks atmiņā, vēlēsieties šo pieredzi atkārtot pēc iespējas biežāk.

Strēlnieks  Šis ir īstais brīdis, lai tu praktiski apliecinātu savu mīlestību pret mīļoto cilvēku. Tas nostrādās, arī ja būsi tu pats, bez puķēm un konfektēm, tomēr tad tev būs pamatīgi jāpasvīst un jāizdomā kas visnotaļ oriģināls. Ja vien dari to no sirds, visi pūliņi attaisnosies.

Mežāzis Šīs nedēļas enerģija iedrošinās izbēgt ikdienas rutīnu un padarīt sevi mainīgāku un elastīgāku socializēšanās pieeju īstenošanā. Tev piemīt tendence palikt pie pārbaudītām metodēm, tomēr šoreiz atsakies no noteikumiem un dari kaut ko citādi. Dodies turp, kur nekad neesi bijis un izbaudi dzīvi.

Ūdensvīrs Mīļotais cilvēks zina, ko tu patiesībā jūti, bet vēlētos to dzirdēt vārdos. Ja papildināsi visu ar labi pārdomātu dāvanu, piemēram romantiskām vakariņām divatā, tu otro pusīti padarīsi patiesi laimīgu. Šī būs patīkama nedēļa jums abiem.

Zivis Ja palutināsi mīļoto cilvēku ar rūpēm un uzmanību, tad tev arī tev šīs patīkamās lietas tiks atdarītas ar uzviju. Tā vietā, lai pateiktu, kā jūties, labāk apliecini savas jūtas praktiski, piemēram ar dāvanu, vai aizvešanu uz kādu jums abiem svarīgu vietu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru