Mīlestības horoskops 18. maijam

Vēzis

Planētu atrašanās punkti attiecībās ienesīs šādas tādas grūtības. Jūs pēdējās nedēļas laikā ļoti bieži tikāties un tādēļ tu jutīsies visai noguris. Vislabāk būtu, ja jūs abi pavadītu laiku atsevišķi, vēlāk atkal satiekoties, šķitīs, ka visam ir jauns sākums. Un kas gan var būt iedvesmojošāks par to.

Lauva

Tu nonāksi dilemmas priekšā. Vai nu tev pakaļ dzīsies divi iemīlējušies cilvēki, vai arī tev būs viena visnotaļ dažādas jūtas izraisoša persona. Tu pieķersi sevi tiecamies pēc debesīm, bet atrodamies ellē. Tiec ar to galā, jo šobrīd tu nespēj pieņemt pozitīvu lēmumu.

Jaunava

Planētu izvietojums liks tev apzināties, cik attiecības var būt sarežģītas. No vienas puses tu vēlies jaunu afēru, jo tā sniedz jaunu cerību un jaunas iespējas nākotnē, kā arī atmodina tevī zinātkāri. No otras puses tevi vilina senas attiecības un tu nezini, ko īsti darīt. Uzticies savai sirdij, tā nekad nemelo.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (16.05. – 22.05.)

Svari

Lai arī parasti tev patīk atrasties drošībā un būt piesardzīgam, kā arī nesteigties, tomēr šoreiz būsi zaudējis balvu, kuru slepenība cerēji iegūt, šoreiz tu nezināsi, kādu ceļu izvēlēties tālāk. Planētu izvietojums liks tev steigties pie kāda īpaša cilvēka un pastāstīt, kā tu jūties – tu nekad vairs nevēlies tikt sāpināts.

Skorpions

Planētu izvietojums sniedz tev divkāršu ziņojumu. Tevi pievelk kāda konkrēta persona, tomēr tu jūties nedrošs par to, kā pareizāk atbildēt savam sirdsāķītim. Tev patiktu baudīt sākotnēji iepazīšanās procesu, tomēr tu nespēj aizmirst to, kas neizdevās iepriekšējās attiecībās. Tu nekad neuzzināsi, ja nedosi mīlestībai iespēju.

Strēlnieks

Tu nekad neiesaisties , ja neesi kārtīgi pārdomājis visas detaļas un sīkumus, šīs dienas planetārais izvietojums liks tev apmulst. Jo vairāk tu domāsi, jo lielākā neizpratnē nonāksi. Nomierinies, ievelc dziļu elpu un ļauj visam notikt, kā tam jānotiek.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Mežāzis

Planētu stāvoklis liks tev lēni steigties. Katrā ziņā, tu nespēsi izdomāt, vai brīnišķīgā iespēja, kas ir tavā priekšā ir tieši tas, ko tu vēlies, vai arī nē. Lai to uzzinātu nepieciešams vairāk kā viens randiņš. Vislabāk ļaut visam notikt dabiski, nevis kaut ko nevajadzīgi sasteigt.

Ūdensvīrs

Ja šovakar dodies uz pirmo randiņu, neceri, ka as būs jautrības pārpilns. Tā var būt ļoti mierīga afēra, tu izbaudīsi sarunu dziļumu un intensitāti. Tu atklāsi arī to, ka jums ir daudz kopīga. Velti laiku, lai uzzinātu to, kas otram cilvēkam patīk un kas nē. Kas lai to zina, varbūt starp jums izveidojas kas īpašs.

Zivis

Pārsteidzošā kārtā, mīlestība nav sajūsminošākais faktors tavā dzīvē šobrīd. Tas raisīs pārdomas. Tu vēlēsies iesaistīties diskusijās par nākotni ar savu mīļoto cilvēku. Neizdari pārlieku pārsteidzīgus secinājumus, jo jūs abi šodien esat pesimistiski. Uztraukumam nav pamata drīz vien planētas radīs pozitīvu gaisotni un apstākļus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru