Mīlestības horoskops 19. aprīlim – piepildi kvēlākos sapņus!

Vēzis Planētu izvietojums iedrošinās tevi uzņemties risku, kuru apdomā jau labu laiku. Nav tā, ka pēkšņi saņem dūšu kaut ko iesākt, bet tu novērtē dilemmu, kas saistīta ar sirdsāķīti. Šis notikums tev palīdzēs tev redzēt viņam cauri un nekavējoties attiecīgi rīkoties.

Lauva Mēs visi par kaut ko sapņojam, bet tas, kā mēs pret to attiecamies rada atšķirību starp sapņiem, kas kļūst par realitāti, vai tā arī paliek nepiepildīti. Esošais planētu izvietojums iedrošina tevi piepildīt vēlmes. Tavā vēlmju sarakstā noteikti ir iekļauts kāds īpašs cilvēks, kurš raisīs iniciatīvu. Viss, kas tev jādara, ir jāmetas iekšā piedzīvojumā.

Jaunava Šodien planētu izvietojums nodrošinās, ak tu kopā ar mīļoto cilvēku lieliski pavadīsi laiku, ar vienu piebildi, ka darīsiet to, ko nedarāt parasti. Tev jāsalauž rutīna, tas īpaši attiecas uz randiņu rutīnu, izvēlies interesantākus un oriģinālākus risinājumus. Sāc ar sava stila maiņu – pārveido sevi un izbaudi šo procesu!

Svari Ja centies izlemt, ko vilkt mugurā šovakar, atklāsi, ka planētu izvietojums prognozē lielākus panākumus, ja izvēlēsies atšķirīgu un neparastu apģērbu. Nav jēgas vilkt vecu, bet mīļu apģērbu. Īpaši nepiemērots šim gadījumam būs puķains vai mežģīņots apģērbs. Izvēlies modernisma piegājienu!

Skorpions Planētu izvietojums liecina, ka tava sociālā dzīve kļūs patīkami savādāka. Attiecību un mīlestības jomā tu nespēsi noteikt, kas tevi sagaida aiz stūra. Var notikt jebkas. Ja meklē kādu īpašu cilvēku, labāk gatavojies doties turp, kur neesi bijis, tas radīs jaunus un interesantus pavērsienus, kā arī pavērs ceļu negaidīti patīkamām iespējām.

Strēlnieks Šodien planētu izvietojums diktē, ka tev pavērsies jaunas un aizraujošas iespējas mīlas jomā, tomēr, lai tas notiktu, tev jāmaina sava attieksme. Tu vari sākt pārmaiņas jau tagad, darot daudzas lietas savādāk. Sāc ar garderobes revīziju, kombinē apģērbus oriģinālos veidos!

Mežāzis Šodien vari izpriecāties pēc sirds patikas. Izvēlies darīt kaut ko jautru kopā ar savu mīļoto, tas nāks jums abiem par labu. Jums vajadzētu doties ārpus mājas, satikt neierastus cilvēkus, centies iefiltrēties jaunos sociālos lokos un paplašināt savu horizontu. Uzņemies risku, dodoties nezināmajā. Visai drīz tev būs daudz jaunu un lielisku draugu.

Ūdensvīrs Ja tev nepieciešama drosme, lai kādam tuvam cilvēkam pateiktu, ko tu pret viņu jūti, tad šis būs īstais brīdis tās saņemšanai. Iespējams, ka tu zaudēsi tipisko pieķeršanās sajūtu, bet tev tas netraucēs. Laiku pa laikam ir labi plūst pa straumi un uzticēties tam, kam ir lemts notikt.

Zivis Iespējams, ka jutīsies tā, it kā tikko būtu saticis savu dvēseles radinieku, tava dvēsele jutīs siltu un maigu starojumu. Jūs abi vēlēsieties iepazīt vien otru vēl tuvāk. Jūs zināt, ka šīs attiecības izturēs pat grūtākos pārbaudījumus – pastāv iespēja, ka tās tiešām tiks pārbaudītas. Jūsu mīlestība un jūtas, kas kļūst vēl dziļākas, ļaus pārvarēt jebkuras problēmas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru