Mīlestības horoskops 19. maijam

Vēzis
Šodien tevi pārņems spēcīgas jūtas. Tās būs optimistiskas, pozitīvas, bet pats svarīgākais, ka tās spēs tev un tavai ģimenei radīt ideālu nākotni. Jā, iespējams, ka tava domāšana jāapgriež kājām gaisā un tev jāpārstāj lūkoties uz sarežģījumiem attiecībās kā uz milzīgu problēmu. Tā vietā, pamēģini saskatīt tajā iespēju sapņa piepildīšanai. Tev vairāk jātic savām spējām.

Lauva
Šī diena rada iespēju veidot pavisam savādākas attiecības. Tev iepriekš nav paveicies ar partneriem, bet tagad, tu vēlies atrisināt šo situāciju un padarīt lietas stabilākas. Tomēr, tu nekādā gadījumā nesamierināsies ar otru labāko iespēju, tādēļ, būtu parocīgi dibināt jaunas draudzības – tādas, kas atspoguļo tavus jaunos ideālus.

Jaunava
Tev piemīt spēja iestrēgt rutīnā, tas var sagādāt problēmas brīžos, kad vēlies darīt ko pavisam citu. Apsver jaunas iespējas, lai neiesūnotu tava iztēle. Tā vietā, lai padzītu domas par jaunu dzīvi un brīnišķīgu partneri, tev vajadzētu veltīt laiku, lai apdomātu, kā to īstenot.

Svari
Tu izjutīsi vēlmi rast jaunus savu attiecību aspektus. Tu jau esi pieradis pie kādas konkrētas uzvedības modeļa un tev ir grūti atrast kādu citu veidu, kā būt kopā ar partneri. Tomēr, ja tu nedaudz paplašināsi savu redzējumu, tev pavērsies skats uz jaunām iespējām, kā likt attiecībām darboties kā nākas.

Skorpions
Mīlestība, šodien, liks tev apsvērt pāris iespējas. Dzīve ir pārmaiņu process; nekas nevar palikt tāds, kāds tas bijis. Tas attiecas arī uz mīlestību, kurai nepieciešama telpa, lai augtu, tāpat, kā jāpieaug katram cilvēkam, attīstoties par to, kas viņi patiesi ir. Velti laiku, lai padomātu, vai tu un tavs mīļotais cilvēks atrodas uz pozitīvas attīstības ceļa.

Strēlnieks
Gaisā virmo piedzīvojumu gars. Ja meklē savādāku romantiku, nevis ierasti sentimentālo, tad būtu nepieciešams apvienoties ar kādu cilvēku grupu, kuru vada tādi paši mērķi. Šādā veidā, tu atradīsi jaunus draugus ar stipri līdzīgām interesēm.

Lasi arī: Nedēļas mīlestības horoskops (16.05. – 22.05.)

Mežāzis
Šīs dienas atmosfēra mudinās tiekties uz izaugsmi, kā arī, jutīsi vēlmi atstāt pagātni aiz muguras, virzoties uz briljanta skaidro nākotni. Tā ir vienreizēja iespēja doties jaunā virzienā un izlemt, ko tu vēlies darīt ar savu dzīvi, kā arī, nolemt, kādas attiecības tu vēlies veidot turpmāk.

Ūdensvīrs
Tu kārosi pārkāpt pāri ikdienišķajam žogam, jo tas, ko redzēsi savā priekšā būs tik aizraujošs, ka nespēsi tam pretoties. Kāds cilvēks, kas ilgi bijis tev tuvs draugs, atklās savas īstās jūtas pret tevi, tu būsi ļoti pārsteigts. Nākotne, pēkšņi, šķitīs spīdoša, ne tāda kā agrāk.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Zivis
Tu vēlēsies veidot attiecības, kas vairāk balstītas uz garīgumu, kā tās, kurās iepriekš esi atradies. Tev būs apnicis izvēlēties nepiemērotus partnerus, tādēļ, tagad meklēsi kompanjonu, kas būs piemērots garīgā, psihiskā un arī fiziskā līmenī. Dodies jaunā sabiedrībā, tas ir tas, ko patiesi vēlies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru